Martyrerne

Ørkenens Sønner og Døtre

“Du er virkelig classy, som du står dér og hælder om”.

Regnskabschefen betragter mig henover computeren, som i disse dage sidder fastklistret til hænder og øjne i alt, alt for mange timer dagligt.img_3319“Det minder mig ret meget om Varde Gymnasium – for nu at være ærlig”, mumler jeg.

“Hvorfor tager du ikke bare flasken med og serverer pænt og ordentligt for de andre?”

“Hvad skal jeg dog med en hel liter gin i ørkenen?”

Jeg får det sidste ord.

Hans interesse er dalende i takt med min enerverende insisteren.

Endnu et dokument fra en revisor har fanget ham ind.

Lost for words.

Intrigued by numbers.

Så jeg fortsætter ufortrødent.

Snobrødsdejen laver jo ikke sig selv.img_3327img_3328Ørkentur er lig med udstyrsstykke.img_3323Og så er vi endda letvægtscampister, der stadig mangler rigtig meget essentielt i udstyrskassen.

Alligevel lykkes det os på mirakuløs vis at få fyldt bagagerummet til bristepunktet, før vi sætter os ind og triller en halv time ud af Dubai til Al Qudra sammen med Familien M.

Det giver mening at campere i denne her weekend.

Nationaldag i en Ørkenstat bør da tilbringes i ørkenen. Hvor ellers?img_3333 Og for at komme væk fra alle de andre, der har fået præcist den samme geniale idé, drejer Ørkenens Sønner og Døtre fra i et afsides område.img_3342Med helt eventyrligt blødt sand, viser det sig.

Til glæde for børn og barnlige sjæle, der har fået verdens største sandkasse at boltre sig i.img_3354Knapt så meget til glæde for bilerne, viser det sig.img_3330Efter et øjeblik synker de begge ligeså stille ned i sandet.img_3334Efter 1 time med skovl og bilmåtter er bilerne trukket op og fri.

Courtesy Hr. M, der som den eneste ved, hvad vi skal gøre.img_3336Efter dén manøvre har vi fået varme og taknemmelighed tilbage i kroppen.

Dét skal fejres!

Med pink champagne i solnedgangen, skåler vi – blandt andet – for det lynhurtige salg af vores fantastiske lejlighed.img_3341Solnedgangen tager kun et øjeblik.img_3337Og mens vi griller oksemørbrad, åbenbarer der sig den fineste, klareste nattehimmel over os.

Med ledestjerne og lillebitte måne.img_3343Senere lægger vi birkebrænde oven i grillkullene, så vi kan bage snobrød og smelte mega-marshmallows til dessert.img_3344Mille lægger sig fredfyldt til at sove i mine arme, mens vi hygger og fjoller og varmer os omkring bålet.img_3345Det er svært at komme i tanke om noget hyggeligere end at sidde dér.

Med gode venner under åben himmel.

Med tindrende stjerner og bålets flammer at stirre ind i.

Efter en ganske udmærket nattesøvn, vågner jeg op til denne her sandblæste darling.img_3348Og denne her Snorkefrøken, som stadig er dødtræt.img_3352Lidt efter åbner vi for teltdugen.

Morgenens udsigt er da fuldstændig formidabel.img_3353Og så er der frisklavet kaffe, æg og bacon.img_3357Det her er en perfekt ørkentur. Intet mindre.

Og da vi har pakket ind og ned og ud, bager Martin boller af snobrødsdejen og laver endnu en kop kaffe til mig, før vi har fortjent lange bade i et forsøg på at komme ørkensandet til livs.img_3361Jeg er heldig, er jeg.

Rigtig god weekend derude!

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

4 kommentarer

 • Det ser ret fantastisk ud! Ørken-camping…det gad jeg godt at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Det er helt fantastisk! Ihvertfald i den kølige sæson – om sommeren ville en halv time i en ørken være mere end rigeligt 😀
   Det må du/I prøve, hvis turen går til UAE. Jeg har bestemt anbefalinger til resorts beliggende i ørkenen – og også til desert safari operators, hvis det skal være lidt mere “hands-on” ørkentur.
   Mvh. Tine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else perauer

  Jeg synes det er fantastisk spændende arbhøre om dine oplevelser når man nu ikke selv kan opleve livet i ørkenen.du skriver også så spændende og man ser nogle skønne billeder. Jeg følger alle dine indlæg.else perauer(Camilla moster)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Tak, Else!!!
   Det er jeg rigtig glad for 🙂
   Rigtig glædelig jul til dig og familien.
   Mvh. Tine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martyrerne