Hej med dig og velkommen til!

Jeg er Den Lille-Store Skolepige på 6 år, som bor i Dubai sammen med min Mor, Far og Lillesøster.

For nylig lærte jeg at cykle. Og så taber jeg alle mine tænder, som du nok kan se.Cilles første cykeltur sept 2015Når jeg ikke cykler, så elsker jeg at hoppe i trampolin med min søster.IMG_0937Og når jeg ikke hopper i trampolin, så elsker jeg at svømme helt ned på bunden af pool’en.IMG_0804Og når jeg ikke svømmer, så fantaserer jeg om at blive prima ballerina.Ballet-Cille 2Og når jeg ikke danser ballet, så giver jeg gerne et nummer på blokfløjte.IMG_0284Og når jeg ikke spiller blokfløjte, så kaster jeg mig ofte over at instruere min lillesøster – i alt fra matematik over golf til staveord. IMG_0236IMG_0238Når min Mor og Far spørger hvad jeg vil være, når jeg bliver stor, så siger jeg art teacher. For jeg elsker at lege lærer og jeg er lidt af en multikunstner.IMG_0743Min Mor og Far har fortalt mig, at jeg er flyttet mange gange i mit liv.

Vi flyttede fra Danmark, da jeg var 1½ år gammel – til England – hvor vi boede både i London og lidt uden for Ipswich. Da jeg var 4½ år gammel, flyttede vi så til Dubai.

Jeg husker ikke rigtigt at have boet i Danmark.

Jeg har gået på 3 skoler, siden jeg var 4 år gammel – og selvom jeg kun er 6 år, går jeg allerede i 2. klasse.

Her står jeg klar på 1. skoledag i England. Første skoledag 5 September 11Et halvt år senere flytter jeg til min første skole i Dubai.
Skolepigen 4Og her er jeg så på min nuværende skole. Jeg elsker at komme her hver eneste dag. Vi lærer endda dansk.
IMG_0223Kort fortalt er jeg en pige, der fylder et par temmelig store sko ud.
IMG_9798Men det faktum, at jeg elsker at gå i min Mors sko betyder ikke, at jeg til daglig praktiserer det, der på engelsk kaldes “to walk in someone else’s shoes”.

Jeg er en pige med store armbevægelser og et temperament, der passer til hårfarven, så jeg hælder meget mere til “it’s my way or the high way”.

Ellers får du mundkurv på.
IMG_9684Jeg glemte forresten at fortælle, at jeg har en sød kat, der hedder Bob. Vi har matchende hår og pels. Er det ikke smart?Cille og BobOg så har jeg en masse dejlige venner, som jeg leger med efter skole og i weekenderne.IMG_0109Min Mor kalder mig også for Virkelighedens Pippi. Synes du ikke at jeg ligner meget godt?foto 3Og når man er lidt af en Pippi-pige, så går det nogle gange galt. Helt galt.
Cilles anden albueoperation 3Jeg har haft 2 brækkede arme på 1 år. Men jeg har sagt til min Mor, at jeg stadig mangler at brække mine ben, før jeg er færdig med broken bones.

Jeg håber, at du har lyst til at følge med i mig og min families liv.

Hej!Cille med hindbær