Hej og velkommen til min blog

Her har min ældste datter Cille portrætteret vores familie, som består af Far, Mor og 2 rødhårede Pippi-piger på 6 og 3 år.photo 2-4Vi er et dansk 4-kløver, som er bosiddende på 2. år i Dubai.
IMG_0182Før vi flyttede til Ørkenstaten, boede vi 3½ år i England.På stranden m Fam Nissen 4Bourne Park 9Vores piger kender derfor kun Danmark fra sommer- og juleferier.
Vesterhavet 9
Jul på Sjælland 2014 2Jeg opfinder Mor i Udlandet på et tidspunkt, hvor jeg kan mærke, at nu er jeg nødt til at vække min konfuse barselshjerne.

I virkeligheden befinder jeg mig i en dyb identitetskrise.

Men den slags forstår man jo først senere.

Mit indre er vredt, forvirret og ulykkeligt, selvom jeg befinder mig i en meget priviligeret og heldig position.Aftentur med Lene og Fam 3Jeg kan mærke, hvordan mine fødder fumler efter fodfæste i den britiske muld. Og jeg higer efter at slå rødder, selvom jeg godt ved, at livet i Udkants-England er på lånt tid.Første skoledag 5 September 11I en fjern fortid havde jeg været karrierekvinde med godt projektlederjob i A.P.Møller-Mærsk.

Men de erfaringer kan jeg ikke bruge til særlig meget, som jeg står dér – med 2 rollinger på slæb og et job som hjemmegående husmor.

Og med en mand, hvis udstationeringskontrakt trods alt ikke kan forlænges i det uendelige.Så jeg begynder at skrive mit hjertes længsler og frustrationer ud.

Fyldt til bristepunktet som det er af  hverdagstrummerum og småbørnsliv.Fyldt af frustrationer og ensomhed midt i al kærligheden og alle de fantastiske oplevelser, som et liv i udlandet vitterligt er fyldt af.

Jeg taler også med de få af mine veninder, der er/har været udstationerede med deres mænd.

Og jeg konstaterer, at deres oplevelser og erfaringer er helt lig mine egne – uanset om vi bor i England, Holland, USA eller Ghana.Vandretur langs River Orwell 3Her – nogle år efter – er det stadig familielivet i udlandet, som fylder på bloggen – og det bliver det sikkert ved med, selvom præmisserne ændrer sig henad vejen?Dubai Marina - Martin og pigerneDubai Marina - Tine og Mille 2For meget har faktisk allerede ændret sig, siden udstationeringstiden i England.

Min mand arbejder på en lokal kontrakt her i Dubai. Og det betyder, at vi ikke længere har fornemmelsen af at bo og leve på “lånt tid” i udlandet.Dansk Gallafest 2015 3Den hjemmegående husmor er forvandlet til støttelærer i engelsk litteratur på et IB-gymnasium.Bilselfies 1Begge rollinger er blevet til skolepiger.IMG_9782Jeg befinder mig nu – geografisk, følelsesmæssigt og mentalt – langt væk fra barselsboblen på lånt tid i England.

Men det betyder ikke, at udlandslivet er holdt op med at give familien både grimme skrammer og kærlige krammere.

En af mine intentioner med bloggen er at skabe hverdagsfortællinger i et humoristisk univers, som de fleste (forhåbentlig) kan nikke genkendende til.Bab Al Shams m Mormor nov 2015 7Jeg skriver til dig, som indimellem drømmer dig væk fra rugbrød, regnvejr og 8-16.  Som er nysgerrig på, hvad et liv i udlandet mon bringer med sig – uden at du måske selv har lyst til eller mulighed for at leve i udlandet.The Lakes, Maeen 5, Villa 145Jeg skriver til dig, der står overfor en flytning til udlandet og det umanerligt store spring som det er, når man siger farvel til Danmark.Fam Adeltoft i Dubai 12Jeg skriver til dig, der har lyst til at besøge Dubai som turist og gerne vil have inspiration til oplevelser off the beaten track.Fam Nissen 2015 The World 5IMG_5427Jeg skriver til dig, der enten søger eller har fået tilbudt job i Ørkenstaten – og måske har en familie eller kæreste stående i baggrunden, som har behov for et indblik i, hvordan livet i Dubai mon kan se ud.Fam Nissen hos os 2015 17Fam Nissen i Dubai 2014Det er også mit håb, at bloggen er interessant for danske kvinder, der er i samme båd som jeg selv: Bosiddende i udlandet – med alle de konsekvenser, som den slags har i forhold til børns trivsel, udvikling og opvækst, parforholdet og familielivet.Cilles besked til migJeg glæder mig til at fortælle meget mere fra sandkassen!

PS: Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andet, så er du er meget velkommen til at skrive til mig på: moriudlandet@outlook.comIMG_9991