Panik i Dubai

Af hjertet tak

….for videoer, sms’er, whatsapp’er, messenger-beskeder, e-mails, FaceBook-posts og hvad der ellers er tikket ind i forbindelse med min fødselsdag igår.

Jeg føler mig så heldig –

Så glad –

Så taknemmelig –

For Martins uventede hjemme-klippe-klistrede gave, der tilkendegiver, at jeg må gå ind og få lavet min helt egen, unikke parfume hos Le Labo. Når vi engang kommer i nærheden af én af deres butikker, that is.IMG_1851For pigernes idé om at Mummy skal have en ny, rød T-shirt til at spille golf i.IMG_1839Og duftende sæbe, cremer og scrub fra mit yndlingsmærke – der i øvrigt er (og altid har været) cruelty free.IMG_1835For hjemmelavede kort og duftdims.IMG_1838Maricel har været så betænksom at få lavet et krus til mig i anledning af dagen.IMG_1837Og hun har – ganske rørende – brugt en alt for stor del af sin løn på at købe madammens hundedyre yndlingsprodukter. Hun kender mig tydeligvis godt og har gjort sig stor umage for at glæde mig.IMG_1836Og der tikker penge ind på kontoen til at købe et smykke for fra velmenende familiemedlemmer.

Et blomsterbud ringer på døren og vipper den flotteste buket roser fra Svigermor og Svigerfar over i min favn.IMG_1847Fru N svinger forbi til eftermiddagspandekager og løber ind ad døren med fødselsdagssang, flag, sultne børn og dejlig forkælelsesgave til den lokale neglebar.IMG_1844IMG_1845Da Martin kommer hjem er det med en stor islagkage, fordi vi ligeså godt kan fortsætte med at klatre Mount Sukkertop.IMG_1846Jeg er i dén grad blevet forkælet.

What more can a girl ask for?

Det skulle da lige være en forlænget weekend i Oman?

Så det gør vi.

Lige om lidt.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panik i Dubai