Liz Pichon, Tom Gates og Bog-anbefalinger

Og mens vi venter…

Der er nedtælling på i det lille hjem.

Nedtælling til næste uges fri fra skole, der burde hedde vinterferie, men det kalder vi jo juleferien (fordi vi ikke vil tale om det der jul i en Ørkenstat), så i mangel af bedre siger vi Half Term. Half Term er således en “halvvejs-ferie”, før vi rammer den næste længere ferie ved udgangen af marts.

Man kan virkelig ikke komme og anklage os for altid at gå i skole. Dét er helt sikkert. 180 dage bliver det til om året, minus regnvejrs-lukke-dage og hvad der ellers kommer af force majeure undskyldninger undervejs.

Men mens vi nu tæller ned og venter på friheden, får vi en masse gode ting fra hånden.

Jeg får f.eks. lavet nye displays til tavlen uden for danskklassen med alle de fine ting, som børnene producerer. Jeg er stolt af, hvad eleverne når i løbet af deres tre ugentlige dansktimer. Fuld smæk på.Pigerne får også lige et par vacciner mod tyfus, nu hvor vi skal ud i den store verden til marts. At dømme på ansigtsudtrykkene er der ret stor forskel på, hvordan de to unge damer tackler at få et skud i skulderen 😂😇.Mille får også en fin anerkendelse i tirsdags under fællessamlingen for sin præsentation om Jellingestenene og vikingetidens artefakter.Det passer trunten mægtigt at stå der på rækken med de andre børn, der også bliver fejret for deres bidrag, læring og initiativer.

Det er altid Martin, som deltager, når pigerne får certifikater eller hvis der f.eks. bliver afholdt info-møder lige efter at børnene er afleveret. Jeg underviser jo hver dag fra morgenstunden, og dét kan man ikke bare sådan lige skulke fra i en halv times tid. Til gengæld er jeg så færdig med at arbejde på samme tid som pigerne har fri fra skole. Det passer helt fint, selvom jeg også gerne ville have mulighed for at deltage i de små ting og aktiviteter, som foregår i løbet af dagen. Men man kan ikke alting, vel?

Og jeg elsker jo mit arbejde.Men arbejde og skole er som sagt på stand-by i den næste uges tid. Nu i aften – lige omkring midnat – lander Martins lillebror, kone og deres to børn for at tilbringe vinterferien her hos os.

Vi glæder os helt vildt til at hygge, snakke og lege med dem i en uge.

Cille har tegnet et velkomstbrev, fordi hun for længst sover, når familien ankommer.Det bliver herligt med ferieliv i storfamilien og fætter-kusine-tid.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

2 kommentarer

 • Sussie

  Håber I alle får en dejlig hyggelig uge ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Det er jeg helt sikker på, at vi gør!
   Knus til dig, Farmor!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liz Pichon, Tom Gates og Bog-anbefalinger