Længsel

Påskeharen

“Mum and Dad – wake up! The Easter Bunny has been!”, råber Cille begejstret.IMG_2268Klokken er sølle 6 om morgenen.

Langfredag ser sjovt nok ud til at blive en… lang… fredag…

“Look, I found a letter under my pillow”, fortsætter hun i samme høje toneleje.

“Me, too!”, bedyrer Mille.IMG_2267Forældrene makker ret, gnider øjne og går med ned for at lede efter påskeharens efterladenskaber.IMG_2270Som gudskelov alle er lavet af chokolade.IMG_2275Da æggejagten bliver indstillet, går vi videre til dagens næstvigtigste opgave: Æggefordeling.IMG_2277Martin lægger sig i fosterstilling og tænker på sit varme, lykkelige sted, mens pigerne indtager chokoladeæg til morgenmad.IMG_2279Bagefter cykler de på sukkerbølger og taler om påskeharen, som de begge tror fuldt og fast på. IMG_2280Og vi tager dem med til børnefødselsdag i trampolin-hoppe-land om formiddagen og pool-party om eftermiddagen for at køre dem alvorligt trætte.

De skal nemlig helst konverteres hurtigt til Snorkefrøkener, så vi kan få pakket de allersidste nelliker.IMG_2289Prøv lige at se et ferie-smil hos Regnskabschefen.IMG_2290Han har både fået godkendt årsregnskabet af bestyrelsen og klippet de grå hår væk.

Se, dét er noget, der letter hoved og hjerte.

Rigtig god påske!

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længsel