Ny hjemmebane

Papkasser og overspringshandlinger

Påskeferien skydes igang med fest for en 7-års-fødselar.IMG_6410IMG_6412Der er tænkt på det hele – selv diskret camouflage til dåseøllene.FullSizeRender-4Vi befinder os på et af de fællesarealer, som beboerne i The Lakes har adgang til.FullSizeRender-7Efter kaffe og kage hopper vi i pool’en.

Og står op igen til pizza og rødvin i papkrus.

Fødselsdagens påsketema fuldendes med æggejagt i sandkassen.IMG_6417IMG_6419IMG_6423Børnene er de fødte arkæologer (når søgningen vel at mærke går ud på at finde chokolade – det er noget andet, hvis det er madkasser eller underbukser). De får alle en guldmedalje for indsatsen.IMG_6426Det er dejligt at observere, hvor let børnene falder ind i gruppen, fordi der er god plads i parken og mange muligheder for at lege på kryds og tværs.
FullSizeRender-8

Mørket falder ligeså stille på, mens vi cirkulerer og leger.IMG_6432 IMG_6428Til sidst dukker Martin op. Det har været endnu en lang dag på arbejde.IMG_6427Fredag morgen vågner vi op til fornemmelsen af at NU er der ingen vej udenom.

Det er sidste chance for at fylde papkasser med ting, som vi ikke har lyst til at flyttefolkene skal pakke for os.IMG_6437Det er sidste chance for at få ryddet op i gemmerne; for at få tingene til at ligge i hensigtsmæssig rækkefølge, således at det bliver lettere i den anden ende, når det hele skal pakkes ud igen.

Pigerne morer sig med at fylde et par kasser.

Men efter en halv time er det ikke sjovt længere. Det synes jeg egentlig heller ikke.

Så vi skynder os at foretage en overspringshandling i form af picnic med chips, kiks og Shrekfilm. IMG_6438Cille er god til at finde på ting at lave, når hun dimser rundt herhjemme. Hun plukker lidt tomater i haven.IMG_6435Hun laver loombands og pakker dem i et brev til Farmors hunde.IMG_6441Og Mille falder i dyb søvn, da hun ser film på iPad’en.IMG_6439Midt på eftermiddagen forbarmer min søde veninde N sig over Cille og henter hende, så hun kommer væk fra pakkeriet og kan lege med A og L i ro og fred.IMG_6440Og mens Cille er væk, så skynder vi os at lave endnu en overspringshandling.

Mille og jeg trænger sådan til en gyngetur.IMG_6443I morgen går det løs. Flyttefolkene står her kl. 8.30 og malerne omkring kl. 10. Suk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny hjemmebane