Når jeg bliver stor

Børn i køkkenet

Åh, hvor har jeg lyst til at gemme mig lidt for verden.

Stikke poterne op foran øjnene, så jeg ikke kan se, at der står en hverdag og banker insisterende på. Præcist som Bob-katten, der sofa-sover i uendeligheder.IMG_1291Weekenden er på forunderlig vis forsvundet. Stort set uden at vi opdager det – eller kan sætte fingeren på, hvad vi egentlig har bedrevet.

Det har været en børn-i-køkkenet-weekend.

Mille presser appelsiner til morgenjuice. Hele familien trænger til et c-vitamin-boost, sådan som vi vinterhoster og snøfter.

Før vi får gæster til eftermiddagskaffe i haven, går Cille i køkkenet for at bage chokoladekage.

Og vi laver modellervoks, så pigerne har en aktivitet til deres legekammerater.FullSizeRenderEn af de allerbedste ting ved Dubai er muligheden for at møde nye – søde, rare og spændende – mennesker.IMG_1284 Det falder helt naturligt at invitere på lære-hinanden-bedre-at-kende-kaffe-kage-og-lege-aftale.FullSizeRender-1For i Dubai kommer alle et andet sted fra. Her har alle – nye som gamle i gårde – brug for nye venner.

Det er så modsat vores oplevelse i Udkants-England, hvor de fleste havde nok i sig selv og den flok venner, som de i øvrigt havde haft siden barndommen.

En stille weekend afsluttes med perleplader.

Og aftengåtur i ghettoen. IMG_1256Det er ikke så ringe endda.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg bliver stor