Dubai Safari Park

Technofest på parkeringspladsen

Hey venner!

Det er jeres fredag og min lørdag. Det bliver ikke bedre i denne her uge!

Min weekend er startet ganske eksotisk med en skål corn flakes og en køretur ud til et gudsforladt sted i det planerede sand langs Umm Suqeim Road.

Hockey-entusiasten har meldt sig til Friday Games på Kings Al Barsha, så nu er det ikke kun om tirsdagen, hun træner derude. Tidligere var jeg bænkevarmer sammen med de belgiske, tyske og hollandske mødre, og det var sådan set hyggeligt nok, men nu har skolen fået en fænomenal idé om, at corona smitter helt vildt ude i den friske luft og med afstand mellem hver person. Suk.

Så hér er jeg. På en parkeringsplads – og bænken er udskiftet med forsædet, hvorfra jeg skal komme at dømme levende og døde. Mest af alt drikker jeg earl grey i termokrus og spiser iranske dadler til.Og så spekulerer jeg på, om jeg egentlig er mest til blid Anders Agger i den livsbekræftende og hjertevarme interviewbog “Kærlighed” på Saxo sådan en tåget lørdag formiddag – eller om vi i virkeligheden ikke trænger til vaskeægte Dubai-rave med David Guetta efter den hetz, der har kørt mod byen?

F*ck, hvor jeg godt gad feste igen en dag…..

Se et par minutter eller fem eller den hele time. Nyd den med en fastelavnsbolle efter din seneste kælketur eller eftermiddagslur.

Og imens David Guetta fyrer den af for vildt fra toppen af Burj Al Arab, kan jeg passende downloade ARN-app’en til min telefon, så jeg ikke længere går glip af statsgodkendte nyheder og opdaterede informationer om corona-reglerne i en fjern Ørkenstat. Vil lige anbefale app’en her til fastliggende danskere eller langtids-holdbare turister, der også er kørt trætte i Gulf News og Khaleej Times elendige nyhedssider.

Jeg har nemlig selv lidt svært ved at følge med i den rivende pandemi-udvikling, der går både frem og lidt tilbage igen.

For eksempel var det gået min næse forbi, at vi siden slutningen af januar ikke længere må have et vennepar eller en lille familie på besøg i vores hjem, medmindre det rent faktisk er familiemedlemmer af first degree. Og dem har vi jo ingen af her til lands.

Så hej-hej til intet socialt liv igen-igen – medmindre vi betaler for at mødes og spise sammen på en restaurant ude i byen. For det må man nemlig gerne.

Og det er der da heldigvis stadigvæk en masse dejlige mennesker, der har lyst til. ❤

Jeres udsendte reporter fra p-pladsen i Al Barsha ønsker alle en skøn weekend! 🌸

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai Safari Park