Førstegangs-turist i Dubai

Danes Worldwide

Ahhhh….der er intet som en ordentlig omgang ananas i egen juice, vel?71-oe4p58rl-_sl1374_

Og jeg er sgu’ ikke for fin til at skvulpe selvtilfredst rundt i den søde nektar, mens jeg fejrer, at jeg fik en henvendelse fra Danes Worldwide – interesseorganisationen for udlandsdanskere – som havde lyst til at anbefale læserne at klikke forbi Mor i Udlandet i det nyeste nummer af medlemsmagasinet, Danes.screen-shot-2017-10-14-at-20-54-24

Jeg bor vist nok på side 6-7 i magasinet sammen med en række andre spændende, danske bloggere, der ligesom undertegnede har valgt at pakke kufferten og drage ud på eventyr.screen-shot-2017-10-14-at-20-53-17screen-shot-2017-10-14-at-20-53-30

 

Jeg er særligt glad for kommentaren om at bloggen indeholder ‘en snert af humor’.

For humor, autenticitet og ærlighed er mit trademark.

Ikke at jeg trade’r i nogen som helst business.

Kun en smule i ananas-sektoren idag.

Men hvem er Danes Worldwide egentlig?

Danes Worldwide er en organisation, der arbejder for udlandsdanskeres interesser i det danske samfund – når vi danskere er på vej ud, er ude i verden eller ønsker at komme hjem – hvad end der menes med hjem these days?

Det var blandt andre Danes Worldwide, der pressede på for at Danmark (langt om længe) skulle acceptere dobbelt statsborgerskab.

Og fornylig lykkedes det organisationen at trænge igennem støjgardinerne på Christiansborg, så der kunne dannes en ny konverteringstabel for IB-karakterskalaen til den danske, fordi konverteringen i årevis (hvis ikke altid?) har været aldeles uretfærdig og misvisende for unge danskere, der kommer retur med udenlandske studiebeviser.

Danes Worldwide arbejder ganske enkelt for, at danskere i udlandet skal have mulighed for at rejse ud og returnere på bedste vis til moderlandet.

Jeg må vist hellere blive medlem, tænker jeg. Det er jo ret så relevant – uanset om vi lykkes med at blive siddende i den varme stol i Ørkenstaten længe endnu eller ej.pineapplePS: Det er helt sikkert meningen, at der skal komme et blogindlæg om Flyvende Mormor og Cath, der drifter i ørkenen med en vild pakistaner bag rattet, efterfulgt af en omgang æbletobak og lidt burka.

Men jeg har vemod i hjertekulen og ondt i maven, og i stedet så gemmer jeg mig under dynen til i morgen, hvor der atter er en dag.

En dag, hvor jeg forhåbentlig ikke savner helt så hårdt, som jeg gør nu, hvor min elskede Mor og Cath er rejst mod Det Kolde Nord.

♥ Go’ lørdag, søde mennesker ♥

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Førstegangs-turist i Dubai