Sandstorm

Dubai Opera

Der er indkøbt rigelige mængder solcreme til mælkehvide mennesker.Der er indkøbt slik og snacks til den knapt 9 timer lange flyvetur.Der er lånt en lille stak bøger på biblioteket.Der er spist pizza og der er mere øl, hvor det kommer fra.Smilene er brede, for vi er netop gået på ferie.

Spring Break, som vi kalder denne her ferie, for påske og pinse er ikke ligefrem noget, vi fejrer i en Ørkenstat.

Og før vi vender snuden mod Bali i nat, når vi lige at opleve Thriller Live i Dubai Opera.Martin og jeg er meget i tvivl om, hvorvidt det er moralsk tilladt at kunne lide Michael Jacksons musik længere? Men pigerne kender en del af hans numre, og derfor er det en oplagt lejlighed til at tage dem med, så de kan opleve operaen.

Forleden så jeg den 3 timer lange (læs: langtrukne) dokumentar Leaving Neverland, hvor to mænd står frem omkring det sexmisbrug, som Michael Jackson udsatte dem for, når de legede og sov sammen, da de to mænd var små drenge. Det er helt forfærdeligt og fuldstændig uacceptabelt, hvis det er sandheden. Hvilket man er nødt til at antage, at det er.

Og hvorvidt man kan eller må adskille en kunstners genialiteter fra den shitty person, som vedkommende måske var uden for rampelyset, dét har jeg ikke noget endegyldigt svar på.

Men denne her hyldest til Michael Jacksons musiske karriere har ihvertfald kørt de sidste 10 år på London’s West End – og for tiden er den på besøg i Dubai’s smukke operahus. Pigerne og jeg blev vildt begejstrede, da vi fandt ud af, at billetterne var til den forreste loge, så vi var helt tæt på sangerne, danserne og orkestret.Og showet var virkelig et hit hos både store og små.4 voksne sangere skiftedes til at synge Michael Jacksons største numre igennem tiden – og en cirka 10-årig dreng lagde ud med at være unge Michael i The Jackson Five. Det fungerede ret godt, og det var tydeligt, at sangerne havde hver deres force i forhold til Michael Jacksons musik.

Det var en helt igennem professionel oplevelse, hvor publikum kontinuerligt blev inviteret til at deltage i dans og sang.En fest, var det. En virkelig anbefalelsesværdig en af slagsen, hvis du skulle komme forbi én af dagene.

Og lige om lidt smider vi strutskørterne og finder rødbedepassene frem. Bali, here we come!

 

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandstorm