Glamping og gode grin

American Girl

Pigerne – eller primært Cille – har virkelig gjort en indsats her i januar for at rydde op og sælge ud af legetøj og bøger, som de ikke længere bruger.

Det er faktisk en fin øvelse at gennemgå skuffer og gemmer, så andre kan få glæde af tingene, når nu julen har sørget for en solid tilgang af nye, spændende stykker legetøj.

Vi har solgt tingene på forskellige Facebook-sider og der er blevet tjent en god sum penge til pigerne.

Og pengene brænder noget så gevaldigt i lommerne, for pigerne har opdaget American Girl-konceptet.

Oh…yes…

Dukkerne, der kommer i alle hud-, øjen- og hårfarver, så de matcher én selv helt præcist – og hvor man kan købe tøj til sig selv, som så matcher dukkernes tøj.

Guuuurl friends, tror jeg nok.

Dét her er stort i en 5-årig og en 8-årig piges univers.

Og det er indkøbsposerne dælme også.img_1171Her ses de to stolte dukke-ejere i matchende outfits.img_1188img_1185Det blev også til matchende T-shirts med jeans til, naturligvis.img_1190Og så er der ellers en hel vanvittig mængde extra-ting, man kan købe sig fattig i. Sko, for nu at komme med et eksempel.img_1191Og Cille er nu indehaver af en abrikos-farvet puddel og en kanin, mens Mille kaster sin kærlighed på en chokolade-farvet labrador.44e8e16d-da51-4760-afc5-918a9e966e8dDét her bliver med 110% garanti skruen uden ende.

Når butikken også har en komplet in-house beauty salon til dukker, så de kan få neglelak på, sat hår og øreringe i, så ved man, at der ikke findes en naturlig stopper for ens økonomiske kvaler.

Men hvad gør det, når Cille selv har sparet størstedelen op – og er begavet med både en Farmor og Far, som er villige til at spæde til?

Se hende, som hun står der med sin veninde i cykelkurven efter skoletid. img_1242Hvis det kan få en tween til fortsat at lege med dukker, så er jeg solgt. Til stanglakrids eller noget.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

2 kommentarer

 • Sussie

  Sikke nogle glade piger ….❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Det var en stor dag! Du må med næste gang – selvom det gør noget ondt i dankortet!!!
   Knus til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glamping og gode grin