Kerne

Hallo, Vin!

Jeg er flere dage forsinket.

Muligvis er forklaringen et massivt sukkerchok. img_9176 Hallo, Vin! er nemlig forlængst done and dusted. 

Selv i en Ørkenstat, hvor vi tager den hedenske skik rimeligt seriøst. Ihvertfald hvis du spørger Mille og Cille, som stadig er pænt fornærmede over, at jeg beordrede diverse kranier, hekse og edderkoppespind retur i kosteskabet her til morgen.

Jøsses, Halloween er en “højtid”, som jeg virkelig skal gøre mig umage for at mønstre en eller anden form for begejstring for. Medmindre det indebærer betydelige mængder vin – så er jeg på.

Like a witch.img_9227Og fordi du aldrig kan få nok af Hallo, Vin! – præcist som undertegnede – så skal du naturligvis trækkes igennem et potpourri af billeder fra en aldeles fantastisk Halloween-aften i en hvid-mands-ghetto.

Fyldt med skønne unger, der er så fint udklædte og så forventningsfulde, at jeg bliver lidt i tvivl om, hvorvidt julen når Halloween til sokkeholderne?img_9191Børnene starter trick or treating klokken halv seks, hvor solen så småt er på vej ned.

Inden længe forsøger vi efter bedste evne at følge efter dem i tusmørket, mens de banker på døre, får slik og bliver skræmt lidt fra vid og sans af spooky voksne.img_9194Efter halvanden times vandring er børnene møre – varme og trætte – og spandene er fyldte til bristepunktet.

Det er blevet tid til at gå hjem og inspicere aftenens udbytte.img_9195Og endelig er det blevet tid til dét, Hallo Vin! rent faktisk handler om.

Vin.

Champagne.

Sukker.

Salt.

Fedt. img_9208Højt hår og blod.img_9211img_9207Kønt, er det.

Og sjovt, er det.

Og endnu sjovere bliver det, når vi indtager helium fra børnenes balloner og taler med musestemmer…img_9180 Godt, det kun er Halloween én gang om året.

Godt, det er Hallo, Vin! (mindst) én gang om ugen.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kerne