Herskeren vil høre fra dig!

Think Pink

“I morgen er det Pink Day på skolen. Ved I egentlig hvorfor?”, spørger jeg pigerne, mens vi sidder i bilen på vej fra skole mod Spinneys – et supermarked i naboghettoen, The Meadows.breast_womanDet er en stor begivenhed – det med at komme i skole uden uniform.

“Nej, hvorfor er det?”, returnerer Cille.

“Pink Day og de lyserøde sløjfer handler om en grim sygdom, der hedder brystkræft. Det er nogle dumme knuder i brysterne, som Farmor og Conny har haft og som de fik fjernet på hospitalet. Men nu har de det heldigvis fint igen”, siger jeg.ribbon_3000_sh“Er det only grown-ups som kan få sygdommen eller også children?”, spørger hun.

“Kun grown-ups”, svarer jeg.

“Both mummies and daddies?”, fortsætter hun.

“Ja, desværre, Cille”, svarer jeg.

“Maybe Farmor fik dem knuder, fordi Daddy kick’ede hende og bed hende i brysterne, da han var en baby, tror du ikke, Mor?”, spørger Cille eftertænksomt.

“Aj, jeg tror altså ikke, at Far bed og sparkede Farmor. Man ved ikke helt hvorfor der er nogle mennesker, der får de her knuder, men i morgen giver du og Mille penge til nogle læger, som kan prøve at finde ud af hvorfor”.

Vi triller ind på parkeringspladsen.

Samtalen er ovre.

Fokus er stift rettet mod indkøb af Halloween-pynt.

Billigt kineserhejs, hvis du spørger mig. Jeg nærmest ærgrer mig over at betale for det bras, men pigerne er VILDE med Halloween.

Det er en big deal for dem.

Vel hjemme igen med poserne fulde af pjat, går pigerne begejstret igang med at hænge op og vikle edderkoppespind ud over planterne.IMG_0515IMG_0516IMG_0517IMG_0518IMG_0520Martin bidrager til pyntningen ved at hænge flagermus og dødningehoveder op i lamperne.IMG_0519Det er vigtigt med udendørs dekoration, da ghetto-myndighederne henstiller til at børnene kun trick or treat’er ved huse, hvor der er pyntet op til Halloween.

Og Guderne skal vide, at jeg er desperat efter IKKE at brænde inde med de kæmpe poser slik, som vi allerede har hamstret sidste weekend!IMG_0525IMG_0523IMG_0524Nu er der bare at vente længselsfuldt til lørdag, når det endelig bliver tid til udklædning og slikhøst.

Og det er ikke kun Halloween, vi venter længselsfuldt på. Mormor er på vej til Ørkenstaten i et Emirates-fly fra Kastrup.

For ind i h?.., hvor har vi ventet længe på det!

Men nu er hun her – lige omkring midnat – og bliver hos os i 14 dage.

Hvor heldige har vi lov at være?pink-ribbon-copyJeg slutter lige med et par billeder fra i morges, hvor hele familien har gjort sig umage til en skoledag uden uniform. Farmanden støtter også op om det lyserøde tema, men det gør han nu hver uge på ugens sidste arbejdsdag.

Think Pink!IMG_0529 IMG_0530IMG_0535

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Herskeren vil høre fra dig!