Update på Lili

Afsked på afsked

FaceBook flyder over med fotos af alle de bålhekse, I sendte afsted mod Bloksbjerg i aftes.1375655502_qvOxlJVYTC2eoaZdb581_witch_broomstick

Hvor er Danmark dog smuk, når det er sommer!

Den lyse aftenhimmel mod bålets orange flammer. Den danske strand med det karakteristiske, hvide sand.skagen_sankthansaftenSankt Hans Aften er én af de danske traditioner, som jeg savner rigtig meget. Og som jeg ville ønske, at pigerne kunne opleve engang.

Jeg savner Sankt Hans langt mere end hveder før Store Bededag eller anden-med-det-hele på Mortens Aften.

Sankt Hans bålet og fællesskabet omkring sangene er så smukt. Så dansk.sankt_hans_baalI forlængelse af savnet på en aften som igår – så fornemmer jeg pludselig den nedtælling, som pågår i mit indre.

Og som helt sikkert forklarer min sære vaklen mellem melankoli og eufori.

Der er nedtælling til sommerferien i Danmark. Primært.

Men også nedtælling til afslutningen på mit 1. job i Dubai. Sekundært.IMG_3724I dag er det min sidste undervisningsdag.

I morgen bliver det ren papirjungle, når alt det formelle skal afsluttes og min sidste check bliver overrakt som “tak for tro tjeneste” (sarkasme kan forekomme).IMG_3725Der skal siges pænt farvel til en rigtig god arbejdsplads i morgen – og til en helt særlig chef. Jeg har stadig mine bange anelser om at hun vil overgå i min egen historie som ‘bedste chef nogensinde’ – og så så fandens flygtigt.

Men værre end dén afsked, bliver afskeden med Milles “Little Girls’ School”.

Bare tanken om det giver mig våde øjne.

I morgen siger vi farvel til Miss Kanchan og Miss Elena, som har taget så helt fantastisk hånd om Mille og hendes udvikling i et helt skoleår. Bedre primary teachers findes ikke.
IMG_7627IMG_7291Lakes Garden Nursery har skabt den fineste lille livs-skole for tumlinger, hvor de mødes med respekt og omsorg.

Hvor der stilles krav og roses med iver.

Hvor børnene lærer sociale kompetencer, bliver stimuleret motorisk og kigger på tal, farver, former og bogstaver i det tempo, der passer til dem hver især.

Hvor der undervises i musik, gymnastik, arabisk og fransk, så der hver dag er en aktivitet for de børn, som har mod på mere end blot at være på deres stue.

Differentieret undervisning i nærværende børnehøjde – har jeg følt som forælder – når Miss Kanchan eksempelvis har besluttet, at Mille skal deltage i musiktimerne, men ikke i gymnastiktimerne.photo 1-1Måske bliver mine øjne også våde, fordi afskeden med Lakes Garden Nursery også indikerer, at Milles skolestart er lige om hjørnet?

Moren til den 3-årige er ikke helt mentalt klar til det store, alvorsskridt.

Er hun ikke for lille til at gå i skole? photo 2-4Heldigvis skal jeg med i den nye skole. Godt nok som lærer på overbygningen, men jeg får i det mindste muligheden for at aflevere begge pigerne hver morgen.

Måske er det meget godt, at vi har halvanden måneds ferie i Danmark, hvor jeg kan vænne mig til tanken om Lille My i skoleuniform?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på Lili