Cox like the apple

Det regner gode nyheder

Yes! Det har regnet lidt i Ørkenstaten!

Endda nok til at der samler sig vandpytter, fordi afløb ikke lige er et koncept, vi kører med.
IMG_6172Jeg ved godt, at det sikkert er umuligt at sætte sig ind i, hvor F.A.N.T.A.S.T.I.S.K en følelse, det er, at opleve regndråber på armene og fornemmelsen af grå himmel?

Men når termometret allerede står på ‘god varme’ i marts måned, så er jeg på forunderligvis vis i stand til at savne duften af regnvåd jord, følelsen af at skutte mig lidt i vinden og alt det andet, der hører med til tidligt forår.IMG_6161Forleden kommer Lakes-Fruerne til eftermiddagskaffe og leg.

Vi skal sammen “sige farvel” til vores hus – for i næste uge står den på (endnu en) flytning for immigrantfamilien.IMG_6164Jeg elsker, at vores eftermiddagstrætte børn vader direkte ind og føler sig hjemme i vores respektive hjem. IMG_6166De skifter mellem at lege i haven og at se iPad, mens de skriver og tegner. Det hele foregår i roligt tempo og uden de helt store armbevægelser.IMG_6167IMG_6168IMG_6170Og der er gode nyheder at dele med mødrene henover kaffe og Fru F’s hjemmebagte sukkerchok.

Cille er nemlig blevet tilbudt en plads i 2. klasse på Dubai International Academy til september, hvor Mille også starter sammesteds i KG1 (børnehaveklasse).IMG_6171

Jeg er lettet ud over alle grænser.

Fordi Cille således får modersmålsundervisning (dansk) i løbet af skoleugen, frem for at skulle gå til danskundervisning efter skoletid.

Fordi jeg ikke har lyst til at pigerne skal gå på 2 forskellige skoler. Det ville være en logistisk udfordring i det daglige – og på sigt er det ikke smart at den ene er i det britiske system og den anden i IB-systemet.

Og så skal jeg heller ikke være for fin til lige at nævne én gang til, at jeg på ingen måde kommer til at savne Regent’s management ét sekund, inklusiv Røvbananen fra starten af skoleåret:

https://moriudlandet.com/2014/09/08/rovbanan-i-skysovs-serveret-med-surt/

Sådan en flok øgler uden empati.IMG_6169

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cox like the apple