Hvor er skildpadderne, Mummy?

Cox like the apple

En af mine veninder fra livet i Udkants-England blogger med fra hjemmefronten ligesom undertegnede.Cox besøg 3Hun skildrer hverdagslivet og deler sine betragtninger om børneopdragelse, forældreskab, familieliv, parforhold og alt det andet, som kvinders hoveder ofte fyldes af.Bea, Mille og CilleI virkeligheden er indholdet præcist det, som vi plejede at dele med hinanden et par gange om ugen over “tea and biscuits” efter at have afleveret børnene i skolen.

Det er sært, som jeg pludselig kan savne den engelske heldagsregn, halvmørket og den grå himmel. Måske er det snarere fællesskabet og landsbylivet, jeg husker?

Det var nogle gode år.

Hvis du har lyst til at læse lidt nutidsengelsk og få indblik i en britisk kvindes liv, så kig over på:

https://coxliketheapple.wordpress.comWeekend med Cox 7Fru Cox (like the Apple) har netop begået et blogindlæg om hendes tanker og oplevelser omkring det at tage sit ældste barn med ud at rejse – til Dubai – mens Hr. Cox og deres yngste tog på en helt anden rejse.

https://coxliketheapple.wordpress.com/2015/03/15/splitting-up-for-the-holidays/Weekend med Cox 10Hendes fortælling har virkelig fået mig til at tænke over, om jeg tilbringer ‘nok’ tid på en-piges-hånd med Cille og Mille.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er skildpadderne, Mummy?