Taknemmelighedskvulp

Kjørmes Knud

I dag er det den 2. februar.

Kyndelmisse – eller Kjørmes Knud.

Halvdelen af vinteren gået.

Det er 40 dage siden Jesu fødsel.

Og det blev – in the olden days (som Cille ville have formuleret det) – fejret med lysmesse og sammenskudsgilde bestående af suppe, flæsk med stuvet hvidkål og pandekager.

Den selvvalgte ghettofamilie holder også Kyndelmissegilde.

Dog uden importeret flæsk.IMG_1263Tirsdage er nemlig lig med legeaftale i The Lakes.IMG_1262IMG_1264Vi dumper ind ad døren med sultne, småtrætte skolebørn og tilbringer et par timer med snacks og hyggesludder i hinandens haver.

Det er hverdagsfællesskab med mildt eftermiddagskaos og familiær samhørighed.

I dag er vi hos os i den lille gårdhave.IMG_1265Og Kyndelmisse-pandekagerne bliver modtaget med åbne arme og brede smil.IMG_1266Findes der noget skønnere end helt-nede-på-jorden-veninde-kaffe og lyden af børn, der leger?IMG_1267

 

2 kommentarer

 • Helle

  Hej. Jeg har fulgt jer i en stykke tid mens jeg selv drømmer om at bo i udlandet med min familie 🙂 jeg har tænkt på Lilly hvordan går det med hende? Og har i mon fået en ny husholderske? 🙂 mvh Helle, Hedensted

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helle,
   Spændende om du og din familie også finder jeres vej ud i den store verden på et tidspunkt 🙂
   Tusind tak fordi du spørger til Lili. Hun er fortsat på Filippinerne, hvor hun kommer sig ovenpå operationen. Jeg er noget usikker på præcist hvordan lægerne foretog operationen, da den jo i DK er en kikkertoperation, men det har vist desværre været noget med et stort operationssår…
   Jeg tror at hun er ved at være oven på igen, men det har været en ubehagelig og smertefuld omgang for hende.
   Vi har haft meget at “fordøje” efter at Lili blev så alvorligt syg og man virkelig oplever både egne begrænsninger og systemet her i UAE, hvor der absolut ikke findes et sikkerhedsnet under nogen som helst. Så vi skal lige komme os oven på forskrækkelsen også.
   Mange hilsner fra Tine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taknemmelighedskvulp