Vesterhavs-detox

Blåvand

Vesterhavs-detox?en fortsætter. Det er vidunderligt.IMG_8860Prøv at se, hvor smukt her er på min hjemstavn. Billederne er courtesy Moster-Søsteren, fra en af hendes aftenture. Uden filtre, i øvrigt.
image1 image2 IMG_7688Det er faktisk detox i en sådan grad, at jeg ligger med migræne-lignende symptomer i sengen en hel formiddag og trisser langsomt ud til dejlige havenisser, der nyder at male sten og spise småkager.IMG_8873 IMG_8871Moster L, Onkel JE og Fætter M kommer på besøg med drager i bagsmækken, som kommer helt til deres ret i den friske vestenvind.IMG_8878 IMG_8877 IMG_8875Alting foregår i et stille og roligt tempo. Dagens helt store beslutninger omhandler, hvad vi skal spise til middag, og om hvorvidt vi sidder ude eller inde.IMG_8870Mormor har samlet alt sit guld på ét sted og hun stråler. Det er så dejligt at se.IMG_8881 IMG_8879Store som små, nyder vi at have god tid til at lege og snakke. Og selvom der er mærkbar forskel på sidste års Vesterhavs-sommerferie og i år, går vi stadig på stranden og finder vandmænd, krabber og skaller.IMG_8859Humøret fejler ikke noget, selvom det hænder, at vi i forbifarten kommer til at nævne, at ?det nu var dejligt sidste år, hvor man ikke sådan gik rundt og frøs?.IMG_8856 IMG_8853 IMG_8852Og forleden, hvor vi besøger Blåvand Fyr med Morfar og Conny, tænker jeg, at det er præcist dét her vestjydske, jeg er rundet af?.IMG_8861Når det er smukkest.IMG_8866Råt.

Blæsende.

Voldsomt.
IMG_8863Lyset er ligeså smukt som i Skagen.IMG_8862Sandet er blændende hvidt og står i skarp kontrast til klitternes grønne marehalm og de duftende hybenbuske.

Tyskernes bunkers ligger spredt langs stranden som håndgribelige minder om 2. Verdenskrig.

Som en gedigen huskeflad midt i et militært øvelsesområde.

Hvis nogen skulle være i tvivl om hvorfor eller hvorvidt, vi har brug for hæren, så kom en tur forbi kysten.IMG_8864IMG_8865Efter at have besteget fyret sammen med alle de tyske turister, går vi på Hr. Skov i udkanten af Blåvand for at drikke kaffe og spise is.

De 3 trunter drikker mælkedrenge på rad og række.IMG_8867Dagen slutter med en tur i søde Conny?s mobile salon, hvor hun klipper spidserne lynhurtigt på 3 utålmodige, ukoncentrerede piger.IMG_8868Og så sover vi dybt og godt i Vesterhavs-sommerhuset.

Mætte af oplevelser og saltvand.
IMG_8897

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vesterhavs-detox