Ørken-camping

Moster-Søsteren, Niecen og Onklen

Mens vi venter i spænding på et højtelsket 3-kløver fra Odense, pynter vi (kunstigt) juletræ i 30 graders varme.

IMG_4509

Jeg har svært ved at komme i julestemning. Der mangler ligesom noget mørke, stearinlys og tunge simreretter tilberedt i gryde. Og vanter, kulde og kanelsukker på risengrød.

Pigerne har modtaget kalendergaver fra Mormor og Farmor. Det er Father Christmas, som leverer dem. Vi kender ikke rigtigt til konceptet ‘nisser’.

Cille skriver følgende brev til Julemanden efter at have modtaget en Olaf Snemand fra Disney’s Frozen, mens Lille My modtog en Elsa-dukke:

Father Christmas. Thank you. I also want an Elsa Doll with all. I love you Father Christmas.

IMG_4508

Endelig, endelig lander Moster-Søsteren, Niecen og Onklen med Emirates Airlines kl. 23.15 i Dubais Lufthavn. Der har været en stor nedtælling igang og de er længe-ventede!

Pigerne sover trygt, da 3-kløveret ankommer til The Lakes over midnat – og der er stor gensynsglæde, da de finder vores gæster næste morgen.

IMG_4511

De 3 kusiner er så gode sammen – og de er med det samme igang med at lege.

Vi spilder heller ikke tiden. Jeg har lovet min elskede niece Jo, at hun skal i pool’en, så vi ligger i blød i timevis.

Og jeg har lovet hende, at vi skal spise pandekager. Så jeg sætter husholdersken igang med en trippel-portion pandekagedej.

IMG_4527

Og indimellem tager vi os en lur. Her passer Moster sin ældste niece, som ser Frozen, imens Moster kigger lidt på indersiden af øjenlågene.

Der er tid og nærvær. Højtlæsning og aftenhygge.

Fredag morgen kl. 6 løber Farmanden sin første halvmarathon – Dubai Creek Striders – i tiden 1:53. Han er tilfreds – målet var max. 2 timer – og ruten havde været både smuk og spændende undervejs.

IMG_4544 IMG_4543

Vi spiser morgenmad ved Dubai Creek – flodmundingen, der trækker havvandet ind fra Den Arabiske Golf. Her er smukt og helt anderledes end i de nyere bydele i Dubai.

IMG_4542 IMG_4538

Jo gider ikke det her løbegøgl – hun vil hjem og i pool’en igen – men vi overtaler hende til lige at spise en is først sammen med Lille My.

IMG_4541 IMG_4540 IMG_4539

De små bader i timevis. De kan stort set ikke få nok. Og de sover nogle gevaldige lure bagefter.

IMG_4546

Jeg elsker at Moster-Søsteren, Niecen og Onklen er her.

Og så elsker jeg Dubai.

Her er fandeme dejligt.

IMG_4549

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ørken-camping