Når jeg dør og kommer i Himlen...

Bedstevenner

Det er torsdag morgen og Mille gemmer sig bag sine nussekaniner.

IMG_3568

Jeg har fulgt Cille i skole, og nu er det så Milles tur til at blive færdig og komme i vuggestue.

Det er en ganske særlig dag, som vi alle 4 har set frem til i lang tid.

I dag kommer vores første hold gæster fra Danmark!

Efter et halvt år i Ørkenstaten er vi mere end klar til at dele vores nye liv og verden med mennesker, der kender os rigtig godt.

Mennesker, som vi har en historik sammen med – og som vi holder af og med i modgang og medgang.

Familien V, som er blandt vores bedste venner, har boet nogle dage på Ritz-Carlton. Og de inviterer mig til formiddagssvømmetur på hotellet, før de skal checke ud og hjem til os i The Lakes.

IMG_3569

IMG_3571

Omgivelserne er smukke og overdådige. Vi snakker og bader. Plasker og pludrer.

Jeg mærker en stor taknemmelighedsfølelse over endelig at være sammen med min bedsteveninde og min dejlige “nevø og niece” igen.

Pludselig går det op for mig, hvor meget, jeg har savnet hende og dem alle 4. Savnet at have vores børn i samme stue. Fællesskabet. Legene. Fnis og grin.

IMG_3573

Om eftermiddagen er Familien V’s børn med til at hente Mille i vuggestuen og Cille i skolen. Begge piger bliver enormt glade for at se deres venner – og de viser stolt det hele frem.

IMG_3575

Børnene nyder hinandens selskab på kryds og tværs. De skiftes til at lege sammen og deler sig indimellem op – uden konflikter eller sure miner.

IMG_3576

IMG_3578

Om aftenen trisser vi over i The Lakes Club til middag. Det er stadig godt varmt, men det klarer vi ved at indtage rigelige mængder cider.

IMG_3581

Børnene leger tag-fat i haven og køler sig ned med hurtigt smeltende isdesserter.

IMG_3580

Billedet siger det hele. Hvor føles det her bare uendeligt godt.
IMG_3583Fredag bliver brugt i pool’en.

De efterårsramte danskere skal have suget så megen sol som overhovedet muligt. Sådan ville jeg også selv have haft det, hvis jeg skulle retur til regn og rusk.

Faktisk er det en smule underligt at vide, at i morgen skinner solen også. At det gør den sådan set altid.

IMG_3594

IMG_3601

Frøken V er et naturtalent, når det kommer til shopping, så det tog hende ikke mange øjeblikke at få overtalt (en lettere modstræbende) Cille til at tage med Mor og Mor i supermarkedet for at proviantere.

IMG_3602

Fredag aften tager vi i Dubai Mall. Sammen med alle de andre. Araberne elsker at gå i mall om fredagen og de giver den gas. Der er ingen smalle steder.

Her stiller jeg mig op til fotografering ved siden af en ‘guldbelagt’ Porsche Panamera. Only in Dubai?.Jeg møder dog ikke indehaveren – han er vel i Tiffany’s eller Rolexbutikken?

IMG_3603

Vi går fra Dubai Mall ud for at kigge op i aftenhimlen mod Burj Khalifa, der funkler i mørket som var tårnet besat med diamanter.

IMG_3607

Herefter går vi videre over i Souk Al Bahar for at spise på Rivington Grill – en restaurant med fantastisk udsigt til Dubai Fountain, som er et spektakulært lyd-, lys- og vandshow, som spiller hver halve time om aftenen.

IMG_3608

Både børn og voksne er imponerede over showet. En smule “corny” med Celine-Dion-muzak, men det går alligevel rent ind, når det kombineres med rødvin og bedstevenner.

Jeg ender ihvertfald med at have tårer i øjnene af glæde og taknemmelighed det meste af aftenen.

IMG_3613

IMG_3615

Fredagen slutter med at alle børnene sover i samme rum. Vi flytter sengene og de hygger sig med at ligge på rad og række.

Jeg ville have væddet med, at der ville gå en time, før de ville falde i søvn, når de var 4 unger på samme værelse.

Men efter et ganske kort øjeblik er der stille – og vi ser dem først igen kl. 7 lørdag morgen til Coco-Pops og Disney Junior på fjernsynet.

IMG_3622

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg dør og kommer i Himlen...