Kender du vejen?

En dags pause fra indisk hovedrullen

I dag har vi leget ferie. Med pool og solbadning hele formiddagen – og gåtur til Deira City Center i eftermiddags (der er tale om retail therapy, naturligvis).

Som plaster på såret for de seneste dages frustrationer og spekulationer.

Udsigten fra penthouse pool

Udsigten fra hotellets penthouse pool

Jeg har lige brug for en (kort) pause fra taxichauffører med “hoveder på kuglelejer”, som min søde Aussie-veninde kalder indernes hovedrystende tilkendegivelse, som hverken er et rigtigt ja eller et rigtigt nej. Det er snarere noget hen i retning af “jeg svarer det, du gerne vil høre”. Hun får mig sådan til at grine af dén beskrivelse. Virkeligt rammende.

Vi går rundt i pyjamas i morges, mens jeg får overstået lidt opkald til ejendomsmæglere og en samtale med en blankt afvisende registrar på Dubai International Academy, som spidst forkynder, at der er over 100 børn på venteliste til 1. klasse, så jeg skal nok ikke gøre mig nogen forhåbninger, når vi “kun” har ansøgt i februar måned. Folk venter altså i flere år.

Godt så. Jeg ringer igen om 2 dage. Mig skal I da nok blive trætte af.

Pigerne nyder hinandens selskab i pool’en og i shoppingcentret. Hele dagen interagerer de positivt med hinanden. Og dét er store ting – for oftest synes Cille, at Mille er til større gene i hendes leg end glæde.

Men ikke i dag: Der er overskud og højt humør hos alle 3 madammer.

photo 5-3
Det er fantastisk at se, hvor glade pigerne er for vand – og hvor forunderligt lidt, der i virkeligheden skal til i børns leg. Den lille plastic-vandkande holder Mille beskæftiget i et par timer.

Efterfølgende bruger Cille en time på at vandre rundt i mine højhælede sko. Hun er en fin dame, som arbejder på kontor, mens hendes søster snorker løs. Den fine dame på kontoret udfylder blanketter og skriver bogstaver med kuglepen i et prinsesseblad. Og så savner hun sine klassekammerater. Det kan jeg godt forstå.

photo 1-4

photo 2-4

Og aftensmaden indtages i shoppingcentrets food court. Jeg drikker friskpresset citronjuice og spiser libanesisk kyllinge-shawarma med hummus og salat til. Simpelt og drøngodt. Mere af dét, tak.

photo 1

Jeg kunne godt tænke mig en lidt længere pause snart. Måske med lidt kulde? Det kunne være man skulle overveje en skiferie.

sponsoreret

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

4 kommentarer

 • Sussie

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MosterM

  Wauwwww sikke en udsigt!

  Og skønne badebilleder af de to badenymfer.

  Cille er virkelig også en fin dame. Det vækker minder om de utallige gange vi sneg os til at vralte/vrikke rundt i bedstes flotte stiletter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, der er en smuk og eksotisk storby-udsigt fra penthouse-pool’en. Den bliver man ikke lige sådan træt af 🙂
   Og jeg tænkte selvfølgelig også med det samme på vores tusind gange med Bedste stiletter. Så selvfølgelig skulle Cille have højhælede sko til at gå rundt i indendøre. Hun er så lykkelig for dem – og har dem konstant på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender du vejen?