Sparsom fritid

Postpakken fra Farmor

Endelig torsdag!

Endelig tid til tosserier!

Om eftermiddagen åbner vi den seneste postpakke fra Farmor.IMG_1189Pigerne har selv dekoreret kassen hos Farmor og Farfar i juleferien. Nu morer de sig over at gense deres skriblerier.

De åbner i spænding.IMG_1183Den er som sædvanlig fyldt af gode krea-sager og legetøj.

Jeg læser Farmors kort højt for Mille. Hun krammer det så intenst, som var det direkte til afsenderen, der sidder i Danmark og savner.
IMG_1185Der er nye, fine Barbie-dukker i pakken.IMG_1187Dem skal der straks leges med.IMG_1191Og som ved et magisk trylleslag er der for én gangs skyld harmoni.

Fællesskab.

Latter.

Trampolinen – familiens velsignelse og forbandelse – fyldes af to hoppende jordbærhjelmes glade mor-barn-leg.

Så jeg lister ind for at nærstudere postpakkens indhold, som er pakket ned og sendt med stor Farmor-kærlighed og ømhed.IMG_1190Og jeg funderer over, om jeg mon selv bliver en post-pakkende Mormor i en fjern fremtid?

Hvor mon ‘hjem’ ender med at være i verden for vores 2 rødhætter?

Og kommer vi til at bo i umiddelbar nærhed af dem – eller langt derfra?

Jeg bliver revet ud af fremtidstanker om Mormor-liv. Der skal bages pandekager før vores legeaftale indfinder sig.IMG_1192Og eftermiddagen svømmer hen i leg, snak og sukkerrus med de lækreste unger.IMG_1195Det er sjovt så meget min veninde J ligner mig på dette billede. Min mor og søster kunne ikke engang se forskel!

Efter et par timers leg i haven med klassekammeraterne, bager Cille pizzaer til hele familien.IMG_1196Og torsdagens filmaften bliver inddraget til fordel for yatzyspil med left-over-pandekagers, som Cille kalder dem.IMG_1197Weekenden er over os. Og den kan kun blive god, når vi vågner til de her glade nødder!IMG_1200God fredag til jer alle!

I rammer friheden lige om lidt!IMG_1203

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sparsom fritid