Den Store Julerejse - Dag 10

Den Store Julerejse – Dag 11

Vi har ramt finaledagen på Den Store Julerejse 2015.IMG_0810I dag skal vi hjem til Dubai.

Vi har kysset familien inderligt for sidste gang. I lang tid.IMG_0734Vi har gaflet rugbrødsmadder med makrel for sidste gang. I lang tid.IMG_0809Vi har taget hundeluftertjansen for sidste gang. I lang tid.IMG_0802Og hold fast, hvor har vi hygget os på denne her alt-for-korte juleferie!

Som hér – til super-duper brunch – hos Familien V.IMG_0797IMG_0795

Eller hér – hvor voksne familiemedlemmer spiser sprøde horn med tandsmør og drikker formiddagskaffe i Farmor og Farfars stue – mens fætre og kusiner leger i den råkolde vinterhave.IMG_0804IMG_0806Og så er der alle de andre, hyggelige stunder her i julen, som jeg ikke har fået foreviget digitalt – men i hjertet. Som da vi hilser på Baby Sara for 1. gang. Og alle de kram og middage, som det er blevet til med Farfar John, Faster D og hele den pukkelryggede denne gang.

Og selvom det er møghamrende øv at sige farvel og på gensyn, så er det faktisk også helt okay at skulle hjem til vores egne ting og sager igen.

I år går hjemturen helt snorlige fra København over Doha til Dubai.

Måske lige med undtagelse af en halvanden times immigrationsproces i DXB’s Terminal 1, der får Martins løg til at skrabe hele vejen hen ad gulvet, så lange bliver de af den ustrukturerede køkultur og ventetiden…

Det er måske nok takken for at flyve med Qatar Airways?

Pigerne er dog heldigvis i fantastisk humør, de små nødder.IMG_0821 IMG_0822Og INTET slår rædsels-hjemturen med Norwegian sidste år, hvis nogen husker den?https://moriudlandet.com/2015/01/05/turen-fra-helvede-med-norwegian/

Da vi endelig kommer igennem lufthavnen, finder vi lynhurtigt en fin, lyserød Lady Cab, som køres af en flink dame med ligeså lyserødt tørklæde som taget på hendes Toyota.IMG_0823Det er smart med de Lady Cabs. Så kan enhver dame føle sig tryg ved at køre i taxi. Og Martin sætter sig pænt på bagsædet med pigerne, så jeg kan få forsædet ved siden af den kvindelige chauffør.

Og nu er vi landet i hvidmands-ghettoen. Til havregryn, corn flakes og cookie crisp ved midnatstide.IMG_0824Hjem til hverdag.

Og kuffertudpakning.

Og vasketøj.IMG_0825Hjem til sukker-detox. Og kontrolvejning.
IMG_0792

Vi er lige kommet hjem, og jeg er allerede begyndt at tænke over næste ferie – måske en lille skiferie kunne være noget? 

sponsoreret

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Store Julerejse - Dag 10