Kulluna Emarat

Sidste weekend før julerejsen

Pirat-Pigen med Plysdyret og Fjollet-Fodtøjs-Fidusen runder skoleugen af med manér.IMG_0403IMG_0404Og weekenden kickstartes på den helt rigtige måde.IMG_0428Med G&T ad libitum.

Og marcipanproduktion ad hoc.IMG_0427IMG_0430IMG_0431Vi fniser lidt undervejs i marcipan-menageriet, når min bakterie-fobi får vinger midt i begejstrede (snuskede og snavsede?) barnefingres konfekt-mesterværker.
IMG_0447Der er dømt julefrokost i ghettoen med de sødeste mennesker.

Den selvvalgte, tilvalgte storfamilie.
IMG_0443Der har så pokkers travlt for tiden, at vi ikke har kunnet overskue at forberede en traditionel dansk julefrokost.IMG_0444Faktisk får vi take-away pizza.
IMG_0446Men hva’ gør det, når humøret er højt – og vi snart går på juleferie?IMG_0433Mørket falder på, mens de voksne griner og børnene hviner.IMG_0432Det er som om der indfinder sig en forunderlig harmoni denne torsdag aften – midt i juletravlhed, skoletræthed og hverdags-stress.

Ikke ét skænderi er der blandt de 9 sammenbragte børn, som ender aftenen med at se Far til 4 på teenageværelset, mens de voksne tømmer flaskernes sidste dråber.IMG_0436Endelig er det weekend.

Sidste weekend før julerejsen mod det kolde nord.

Og vi har helt droppet julefrokoster til fordel for firkløver-hygge.

Det er dét, vi har allermest lyst til, før det går løs i Danmark.

Der er jo også vigtige adventsgaver fra Farmor og Mormor, som skal åbnes.
IMG_0392Og tages i brug.IMG_0450IMG_0451IMG_0452Julelandskaber, der skal opstilles.IMG_0453Og julekalendere, der skal skrabes, så vi kan få dem med hjem til udbetaling i Føtex.IMG_0454Vi har også verdens bedste badmintonspillere samlet i Dubai til sæsonfinalen i denne weekend. Dem vil Martin gerne opleve live.IMG_0466IMG_0467Så vi kører ud til Hamdan Sports-komplekset for at heppe på de danske spillere.IMG_0463Peter Gade er yderst veloplagt ambassadør for BWF og han charmerer alle nationaliteter med sit drengede smil og legende lette, elegante spil.IMG_0455IMG_0458På et tidspunkt får han øje på pigernes danske trøjer og inviterer dem til at spille.IMG_0459Men dét tør de ikke. De putter sig tæt ind til Farmanden.

Senere – da Farmanden møder badmintonvenner fra en svunden tid – lægger de sig til at tegne. Midt på gangen.IMG_0462 Upåvirkede af kinesere, der lister sig til at tage diskrete billeder af de rød-hvide trunter.

Upåvirkede af arabere, der ler og peger, når de opdager to løjerlige typer, der holder fest midt på gangen.

Efter en dansk sejr i herre-double, en tabt dame-double og to tabte herre-singler, triller vi mod Mall of the Emirates for at spise aftensmad.

Åh, hvor er det weekend!

Tid til catch-up på TV2’s julekalender.
IMG_0473IMG_0470IMG_0471Tid til sofa-nus med Bob-katten.

Helt igennem weekend.IMG_0474

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kulluna Emarat