Sveskeblommen

Den Bitte-Lille Skolepige

Konceptet hverdag gør mig vel nok træt med et tykt lag træt på.

Det er nu ikke fordi skolestarten går dårligt for vikaren, men jeg er alligevel det, der i HR-kredse vil blive beskrevet som “stretched” i forhold til forhåndenværende evner og vidensniveau.IMG_9769 Med andre ord er jeg ikke stresset eller presset (eller grådlabil, for den sags skyld).

Jeg sover fint om natten og gør mig umage med at klare alt det nye bedst muligt – men lidt ude at svømme i den dybe ende af bassinet er jeg helt bestemt.

Og næsten på symbolsk vis er udsigten fra “mit” klasseværelse skolens swimmingpool. Den ser voldsomt fristende ud i 42+ graders varme og 75% luftfugtighed.IMG_9760Jeg er ude at svømme, fordi jeg aldrig selv har taget IB Diploma og mærket, hvad den slags kræver. Jeg har heller ikke uddannet mig sådan-for-alvor til gymnasielærer, og er derfor heller ikke klædt 100% på til rollen?men jeg må jo udstråle at ‘det her kan jeg da sagtens’, siden Head of English og Secondary Principal blev enige om at vikaren skulle aflyses.

Egentlig er det slet ikke meningen, at jeg skal være vikar. Men sådan kan det gå. Skolestart er per definition en kaotisk størrelse – og lige præcist dén rolle, er der mere behov for, at jeg hopper ind i lige nu end rollen som støttelærer for de fagligt svageste.IMG_9763Her til formiddag sniger jeg mig med over til Den Bitte-Lille Skolepiges 2. intro-dag i Butterfly Class, som Farmanden ellers styrer med fuldstændig sikker hånd.

Vi kan se, at Mille er en smule betuttet og beklemt ved situationen, men der er ingen tårer ved afsked eller gensyn – og hun fortæller glad om de ting, hun foretager sig sammen med Miss Nada og Miss Aneel.Screen Shot 2015-09-02 at 20.57.22Den Bitte-Lille Skolepige får ros og kysset de buttede barnekinder helt lyserøde af stolte forældre, da hun kommer ud efter endnu et vellykket forsøg med skolegang.

Når jeg ser på billedet, som Stolt-Far har taget af Stolt-Mor med Bitte-Barn i uniformskjolen, så slår det mig pludselig, hvor ufatteligt lille hun er til at skulle starte skolelivet.

Sølle 3 år, det pus.IMG_9766Og i morgen starter hverdagen for alvor.

Jeg skal have begge pigerne pakket, klar-parat-til-afgang kl. 7-nul-dut.

Mille skal have sin første hele skoledag – og Cille runder sin 4. hele skoledag af.

Der venter en aldeles velfortjent weekend lige rundt om hjørnet.

Og skal vi så ikke aftale, at hende der læreren, som jeg vikarierer for, kommer tilbage på søndag?IMG_9759

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sveskeblommen