Vente-længsel

Gensynsglæde

Jeg vågner i annekset til søsterfnis og klukleen.

Pigerne ligger sammenfiltrede og jeg rykker nærmere for at blive en del af det sjove selskab.

Der findes ikke noget bedre end en varm sove-børne-bylt.FullSizeRenderTiden skal fordrives, før Farmanden skal hentes i Kastrup. Og humøret er højt i dag – til forskel fra igår.FullSizeRender-1Jeg trisser (‘løber’ ville desværre være en lige lovlig optimistisk beskrivelse) en morgentur igennem det fredede Ellinge Lyng.

Fårene græsser fredeligt under en samling træer, som giver dem behagelig skygge.

Den eneste lydkulisse er summende bier, der er travlt optagede af at suge lyngnektar.

Lyngheden udgør lige nu Skandinaviens svar på Sydfrankrigs blomstrende lavendelmarker – minus duften.FullSizeRender-2Efter et par minutters lunten når jeg Sejerøbugten. Vandet slår sagte ind mod stranden. Der er så vindstille, at der knapt kan dannes en krusning på overfladen.

Der er uendeligt smukt i Odsherred.

Stranden lever ikke op til “mit” Vesterhav – men den blidere vind gør oplevelsen så mild og stille i forhold til blæsende Blåvand. IMG_9354 IMG_9355Senere drager vi med Farmor på sten-ekspedition ud mod Sjællands Odde. Hun kender en strækning, hvor der er masser af store, flade sten, som vi skal bruge til at male på.IMG_9363IMG_9366Farmor og Cille får sig en lille snak, mens jeg ligger og ser op i den blå, skyfri himmel.IMG_9367Og da vi kommer hjem med 20 store sten i bagsmækken, går Cille straks igang med at male vores Bob-kat i en sten-version.IMG_9357Og før vi ved af det, er Farmanden her!IMG_9374Gensynsglæden lyser ud af alle parter.IMG_9369IMG_9370IMG_9371IMG_9372Vi hægter os fast og klæber til ham som små stykker tyggegummi.IMG_9378I går spurgte Mille med høj, klar stemme – midt i is-køen og omringet af fremmede: “Mummy, do I have a Daddy?”

Hun har verdens bedste én af slagsen.IMG_9379Vi roder i hans spændende kuffert og finder (blandt meget andet godt) ballon-pustnings-grej fra USA.IMG_9380Martin faldt over sættet i et supermarked og blev straks sendt retur til sin egen barndom, hvor han elskede at lege med det lille rør og gummimassen, som laver de fineste bobler, der kan flyve og klistre fast.IMG_9383IMG_9384Efter at pigerne har pustet balloner, åbnet fly-toilettasker med læbepomader og cremer og tygget lyserød tyggegummirulle, går dagens program igang.

Vi har “gemt” mini-golf-seancen til Farmandens ankomst.

Og Farmor bager da lige en bunke vafler til frokost.IMG_9387Og før vi triller retur til Grib Skov, spiser vi farvel-is på Burger-Hjørnet.IMG_9389Øj, hvor er det godt, at Regnskabschefen er landet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vente-længsel