Ellinge Lyng

Vente-længsel

NU kan vi snart ikke vente længere!

Farmanden ankommer i morgen aften.

Jo tættere, vi kommer på dagen, jo sværere er det at vente.IMG_8957Det er nu en måned siden, vi tog afsked i Dubai.

Og en måned er voldsom lang tid, når man kun er 3 år, knapt 6 år og knapt 37 år.

Følelsesbølgerne går indimellem lidt for højt – og det kunne ønskes for både mor og døtre, at der kom en Farmand forbi til at skære igennem og holde styr på østrogenflokken.

Det er ikke optimalt at opdele familien på denne her måde i en måned. Pigerne savner Martin meget – og der er ingen tvivl om at det giver sig til udtryk i større følelsesudbrud end normalt.

Men der er begrænsede feriedage at tage af for Regnskabschefen, som holder familien økonomisk oven vande.

Cille håndterer sit savn ved at Skype i enrum med sin Far.

Mille siger højt, at hun saaaaavner sin Daddy, men er endnu for lille til at kunne koncentrere sig på Skype.

Og trods afsavnet, så er det dejligt at være sammen med familien og at slippe for sommerens hedebølge i Dubai.

Men udover at vi er lettere pirrelige og mangler et højtbelagt stykke med Far, så går det forrygende i Farmors sommerhus.IMG_9304Forleden spiser vi fisk i Rørvig Havn.IMG_9305IMG_9307Bagefter sender vi Kusine Meme med færgen til Hundested.IMG_9310Hun skal hjem til virkeligheden, som kalder højlydt. Det er tid til skolestart i 9. klasse.

Og vi maler fortsat på sten, kogler – og hænder og maveskind til den store guldmedalje.IMG_9343I dag får Farmor de iltre jordbærhjelme og deres gamle, trætte Mor på andre tanker ved at invitere i Odsherreds Zoo i strålende solskin.IMG_9339Her finder vi såmænd en kamel, hvis ene pukkel hænger slapt, fordi den mangler vand?IMG_9337Vi er heldige at komme lige til fodringstid. Zoo’en har mange små abearter, lemurer og gnavere, som pigerne synes er ih, så cute!

Vi håndfodrer selv køerne og hestene.IMG_9315 IMG_9316IMG_1393De frække og søde geder er lige noget for pigerne.IMG_9328 IMG_9334

Og jeg er egentlig også meget betaget af dem, lige indtil de vil have fat i min cappuccino og drømmekage. Farmor er ikke til megen hjælp – hun vælger at grine og fotografere mig i stedet for at komme til undsætning!IMG_1400Odsherred Zoo er et fint udflugtsmål for mindre børn. Pigerne nyder at lege på legepladsen som indlagte pauser i dyrekiggeriet – og dyrene får man i øvrigt på nært hold stort set hele tiden.IMG_1405IMG_1403Efter en dejlig dag i selskab med dyrene i zoo, læner vi os tilbage og nyder de sidste af solens stråler.IMG_1409

Om et døgn er Martin her. Det bliver så godt!

Næste indlæg

Ellinge Lyng