Qasr Al Sarab Desert Resort

Lille My fylder 3 år

Jeg glemmer helt at tage engangshandsker på under mine anstrengelser med frugtfarven. Blodigt ser det ud.IMG_7251Der bliver lavet modellervoks til den helt store guldmedalje.

4 forskellige slags – med duft, farve og forskellig konsistens.IMG_7250Da jeg har hentet Mille i hendes “Little Girls’ School”, går vi igang med at pakke modellervoksen fint ind.IMG_7252IMG_7254Lili hjælper os. Mille koncentrerer sig dybt om de små klisterstjerner.IMG_7253Resultatet bliver ret fint – når nu jeg selv skal sige det – og Mille glæder sig meget til at dele gaver ud til klassekammeraterne på sin fødselsdag.

Mille elsker at dele ud – og gør det altid glad og gerne, når hun har et eller andet, som andre vil have en bid af. Det karaktertræk har hun så afgjort efter Faren, for jeg var stik modsat.IMG_7257IMG_7256Der er nul-sukker-politik i børnehaven – og så må vi jo være kreative – for jeg synes det er et nederen-koncept, at man allernådigst må smide en mini-cupcake ned i kammeraternes madkasser, som de så kan fortære uden for institutionens 4 vægge. Hvor meget fejring er der i dét?

Om aftenen gør Martin og jeg klar til 3-års-fødselaren. Jeg forstår ikke helt, at mindste-pigen er 3!

IMG_7260Det er med andre ord 3 år siden, at yngste-arvingen kom til verden ved rekord-hurtig fødsel, der både chokerede og begejstrede de involverede.

I morges kræver Cille ikke ret meget mere end et lille puf, så vågner hun op og er klar til at vække Mille med morgensang på sengekanten.IMG_7262Mille derimod – hun sover tungt og behageligt med fødderne på Fars hovedpude.IMG_7263Og hun bliver på ingen måde begejstret for vores skønsang.IMG_7265Faktisk så hyler hun og kaster sig ned i dynerne i et forsvindingsnummer. Cille forsøger med alle sine overtalelsesevner og Far stryger Mille med hårene.IMG_7266Efter en tid giver hun sig dog og kommer med nedenunder til gaveoppakning.

Cilles gave åbnes først. Der er et fint kort, som Cille har været ude at købe og efterfølgende skrive til hende.IMG_7271Cille forærer Mille en pingvin-bamse præcist magen til dén, Cille selv har. For når nu hun er så glad for pingvinen, så må Mille jo også blive det. Ren børnelogik.

Og Mille – ja, hun bliver ovenud glad!

IMG_7268Bagefter åbner pigerne fine gaver fra Farmor og Farfar.

Der er storpige-trusser til den blefrie 3-årige. Og lette sommerkjoler.

Og bikinier, som er et stort hit hos begge pigerne, der aldrig har haft sådan en sag før. IMG_7275IMG_7277Der er også en gave fra Lili.IMG_7287Og nyt, sjovt badelegetøj fra Mormor, Moster-Søster, kusine Jo og Onkel S.IMG_7282Efter den seance er vi nødt til at stoppe gaveregnen. Der skal trods alt være tid til havregryn og Coco-Pops.

Klokken 13 kigger jeg ind ad døren til Violets-stuen. Mille er i færd med at rydde op sammen med sine klassekammerater.IMG_7291Hun viser mig stolt sin prinsessekrone og det fine skilt, hvor der står, at hun har fødselsdag.IMG_7292IMG_7290Da vi kommer hjem, kryber vi op i sengen til en dejlig lur. “Du skal sleep’e med mig, Mummy”, hvisker Mille.

Fødselsdagsbarnet får sit ønske opfyldt. Naturligvis. Jeg nyder at lytte til hendes fredfyldte vejrtrækning og at mærke hendes lille varme barnekrop mod min ryg.

IMG_7296Om eftermiddagen test-svømmer vi i de nye bikinier sammen med Familien K.IMG_7298IMG_7299FullSizeRender-6Efter aftensmaden synger vi for en betuttet Mille.FullSizeRender-4FullSizeRenderFullSizeRender-2Vi åbner en pakke mere, som er kommet med posten fra Mormor, Moster-Søster og Moster L.FullSizeRender-7FullSizeRender-5Der er bunker af små, spændende pakker i kuverten. Pigerne åbner begejstrede det hele.FullSizeRender-1Klokken 19.30 går gassen af ballonen.

Ungerne stener. Mætte og trætte.FullSizeRender-3Vi må lade 3-årlingen åbne flere pakker i morgen. Hun er ganske enkelt for træt nu.

Men det er også okay – for på dén måde varer festen jo lidt længere.IMG_7297Da jeg går ud af Lille My’s værelse og siger “Sov godt, Mille”, kigger hun op på mig og siger:

“Tak’er for all’er Christmas presents, Mummy, Mia likey them”.

“Det var så lidt, min Skat”, smiler jeg tilbage.

Det var virkelig så lidt.

Skriv en kommentar

 • Conny

  Tillykke. Det ser ud til at det har været en fantastisk dag for jer alle. Hils. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Var så spændt på om bikinierne til pigerne ville falde i deres smag !!❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bikinierne er da LIGE noget for pigerne! De insisterer på at have dem på, så de bliver brugt flittigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Stort tillykke til Mille… Sikke en dejlig fødselsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak – hun blev fejret med manér af mange omgange, så nu er det faktisk okay, at vi ikke skal det før august igen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Qasr Al Sarab Desert Resort