Arrangerede ægteskaber

Flyt til Dubai

Servicemeddelse fra Træt-Mor-i-Udlandet.

Det er tydeligt, at jeg kommer for sjældent ud, når en stille aften med gedigen overspisning og overvældende sukkerchok kan slå mig ud hele den efterfølgende dag.IMG_6763Nuvel – tilbage til emnet: Jeg har begået en ny side på bloggen, der ganske enkelt hedder ‘Flyt til Dubai’.

Du kan se den her – eller inde på bloggen, hvor den ligger sammen med persongalleriet i den øverste menu:

https://moriudlandet.com/flyt-til-dubai/

Jeg er i den heldige situation, at jeg får mange mails fra danskere, som enten overvejer eller er på vej til at flytte til Dubai. Og der danner sig gradvist et “mønster” i de spørgsmål, som de her flinke mennesker stiller mig.

Hvor skal ‘man’ bo henne?

Hvad gør jeg for at finde en bolig i Dubai?

Hvordan finder jeg en god skole til mit barn?

Hvad koster det at bo og leve i Dubai?

Spørgsmålene er åbenlyst relevante, når man står der i vadestedet mellem skal og skal ikke.

Jeg husker meget tydeligt, hvordan vi selv sad med præcist det samme mylder af spørgsmål foran brændeovnen i et sommerhus i Tisvildeleje henover Julen 2013.

Dengang føltes det hele meget usikkert. Og ensomt. Og forvirrende.

Ansvaret hvilede tungt på vores skuldre og beslutningen var ikke let at tage!

Vi endte med at hive fat i Martins gode kollega, som allerede havde en del år på bagen i Ørkenstaten, så hun kunne give os et par budget-sjusserier til at vurdere kontrakttilbuddet på baggrund af.

Og jeg skypede med en anden mummy-blogger, som også havde boet nogle år i Dubai. Hun gav mig tips, tricks og kontakter med på vejen til det nye liv – og det vil jeg for evigt være hende taknemmelig for.

Selvom et år på bagen i Dubailand slet, slet ikke er nok til at jeg føler mig 100% hjemmevant – og der er stadig opgaver og udfordringer, som jeg ikke er helt sikker på hvordan jeg griber an – så synes jeg nu alligevel, at det er tid til at give lidt tilbage.

Det må da være god karma at give hjælp og råd videre, når nu jeg selv modtog så meget?

PS: Jeg modtager hellere end gerne tips, fif, kommentarer og forslag til sidens indhold, hvis nu du sidder med guldkorn og uvurderlige erfaringer, som kan hjælpe andre, der er på vej til immigrantlivet i sandkassen. Kom frit frem!

4 kommentarer

 • Peter

  Hej ville det være mulig at få lidt hjælp
  Ang bolig i Dubai ??
  Evt vi kunne e-maile lidt om det
  På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Hej Peter,
   Jeg er jo ikke ejendomsmægler, men vil selvfølgelig gerne hjælpe dig på vej 🙂
   Der er faktisk en dansk ejendomsmægler hernede – Per Gammelgaard – som du evt. kan kontakte via Facebook.
   Har du set at der er en side på min blog, i den øverste “bjælke”, som hedder Flyt til Dubai? Det kunne jo være at der er lidt starthjælp der.
   Mange hilsner fra Tine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Jeg overvejer at flytte til Dubai, men er i tvivl om hvad koster det at leve, hvis man laver mad selv. Og hvad koster det at spise på de lokales steder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Hej Michael,

   Supermarkedspriserne er stort set de samme som i DK – dog har vi ingen discountkæder, så det svarer til at handle i Brugsen.

   Lokale spisesteder er billigere end at gå ud i DK, men der er også mange steder, hvor det koster det samme som i DK eller mere.

   Huslejen er en stor post her i landet – og der er mange andre former for udgifter, som gør det til et ret dyrt sted at leve.

   Hvis du kigger på den horisontale bjælke i toppen af min blog, så har jeg en side, der hedder “Flyt til Dubai”, som fortæller lidt om hvad du skal overveje, hvis du drømmer om at bo her.

   Håber det kan hjælpe dig 🙂

   https://moriudlandet.com/turist-i-dubai-2/

   Mange hilsner fra Tine – Mor i Udlandet

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arrangerede ægteskaber