Giraffen og hendes girafunger

Danish Business Women Dubai

Ligesom alle andre steder i verden, så handler livet i Dubai ofte om netværk.

Om at møde det rette menneske.

Om at være på det rette sted på det rette tidspunkt.

Måske er det skæbnen?

Måske er det universets flow?

Måske er det rene tilfældigheder, når gode, brugbare appelsiner dumper ned i vores turban?

Personligt elsker jeg tanken om universets flow.

Om at hvis vi lader tiden arbejde for os – mens vi selv foretager os noget relevant og godt – så kommer alt det, vi har brug for til os.

Hvis bare vi kan slippe kontrollen.

Hvis bare vi tør stole på, at det nok skal ske.

Men jeg elsker også tanken om at vores eget initiativ og engagement får os til at opnå de ønsker og indfri de ambitioner, vi måtte have for vores liv.

Da vi ankom til Dubai for et års tid siden, meldte jeg mig stort-set-straks ind i non-profit organisationen Danish Business Women Dubai.

Screen Shot 2015-04-10 at 11.45.26

Ikke at jeg er den helt store ‘businesswoman’ i disse år med småbørn, men jeg har i dén grad savnet at blive stimuleret mentalt – mindet om min faglighed og om min erhvervserfaring.

For jeg har – ligesom rigtig mange andre kvinder på barsel eller orlov – været travlt optaget af modellervoks-leg og vasketøj.

Og jeg følte, at tiden var inde til at møde andre, ligesindede kvinder i et netværk, hvor der (blandt meget andet interessant) bliver talt jobs og karriere.Screen Shot 2015-04-10 at 11.44.47

Udover stimulerende oplevelser og gode samtaler med spændende kvinder fra vidt forskellige steder (i livet og i verden), så har jeg været heldig at finde mit nuværende job igennem et andet netværksmedlem.

Hun – min nuværende kollega og netværker – blev henover et par uger ved med at insistere på, at det da kunne være en god idé, om jeg kom til at tale med hendes leder på skolen.

And the rest is history.

Jeg er så taknemmelig for hendes støtte.

Og for at have fundet et sted, hvor jeg en gang om måneden får nye idéer og input med hjem til både moderskabet og min lidt søvnige erhvervs-debut i Dubai.Screen Shot 2015-04-10 at 11.45.03

I denne måned er jeg tilmed inviteret af DBWD’s bestyrelse til at give en kort medlemsfortælling om mit første år her i Ørkenstaten.

Den kan du læse her:

http://dbwd.org/members/medlemsfortællinger/tine%20kaalund.html

Screen Shot 2015-04-10 at 11.38.29Screen Shot 2015-04-10 at 11.42.07Du finder mere information om organisationen på deres hjemmeside:

http://dbwd.org

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giraffen og hendes girafunger