Mors Dag

En sheikh fra Kongens Lyngby

Weekenden starter torsdag eftermiddag, hvor Familien S-P flytter ind i gæsteværelset.IMG_6181
De har været på hotel i Jumeirah Beach Resort i 5 nætter – og er nu klar til at hygge, fjolle og lege med immigrantfamilien.

Ungerne er glade for gensynet, selvom de stadig er så små, at de ikke rigtigt husker hinanden fra gang til gang. Det er konsekvensen af kun at ses hvert halve år.

Der er fuld gang i den hele eftermiddagen – og der går ikke et øjeblik, før de falder i søvn om aftenen.IMG_6183Og dét kan de voksne li’. Så er der tid til kaffe i haven.IMG_6184Senere er der kæmpe fyrværkerishow ind over Dubai’s skyline, som vi betragter sammen på rad og række.

Martin benytter naturligvis lejligheden til at proklamere, at det da er noget, han har arrangeret i anledning af arabisk Mors Dag, så der overgik han sig selv i forhold til bil-gaven sidste år…IMG_6201 IMG_6195 IMG_6191Fredag formiddag kører vi til Bur Dubai. Familien S-P tvangsindlægges til vores obligatoriske rundtur i det ‘lokale’ Dubai.

Det ser de nu ikke ud til at have det fjerneste imod.IMG_6207IMG_6220IMG_6219Vi prutter om priser i silkesouk’en og får fornøjelsen af at se en Sheikh fra Kongens Lyngby.IMG_6209IMG_6215Vi får også 2 eksotiske prinsesser med videre ud i byen. Glæden ved udklædning kender tydeligvis ingen alder.IMG_6229 IMG_6228Vi går langs Dubai Creek og lytter til minareternes kalden, før vi spiser arabisk grillmad til frokost.

IMG_2744Ungerne er varme og trætte. Det er som om temperaturen har fået et nyk opad i de seneste dage.

Desværre, synes immigranterne.

Herligt, synes turisterne.

Vi beslutter os for en sejltur for at køle gemytterne lidt ned.IMG_6234 IMG_2745

De 2 mindste i flokken synes på ingen måde om idéen. De skiftes til at få hysteriske anfald til forældrenes store fortrydelse.

Se et ansigt, Mille sætter op over for sin gamle Mor. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan hun bliver som teenager.IMG_6241Og på hjemvejen finder hun endelig den ro, som vi andre har ønsket for hende i et par timer.IMG_6243Lørdag tager vi ud på Palmen for at se akvariet ‘The Lost Chambers’. Det er en supergod aktivitet for hele familien – og det viser sig også at have langt større succes end sejlturen dagen forinden.IMG_6245IMG_0600Cille lister min telefon op af tasken i mørket. De følgende billeder er taget af hende, min 5-årige rokketands-pige, fotograf og dyreelsker.IMG_6285

Der er Kodak-moments overalt i akvariet, som på fineste vis kombinerer sagnet om Atlantis med oplevelsen af dyrelivet under vandoverfladen.IMG_6251Det er også her, at det bekræftes med al tydelighed, at Mille har arvet sit tungen-ud-af-munden-show fra Farmanden.

Slående lighed, hvis du spørger mig.IMG_6253Tak for jeres dejlige besøg, Familien S-P!

Vi har nydt de afslappende dage i jeres selskab og glæder os allerede til næste gang.IMG_2740Vi håber, at Sheikh’en, Sheikha’en og den frække Sheik-Junior nu er landet vel i Lyngby.IMG_6244

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors Dag