15 mænd og 1 madamme

Home is where wi-fi connects instantly

Hvis dette udsagn er korrekt – så er villaen pr. dags dato blevet vores hjem!

photo 1

Der har været stilhed her på bloggen i et par uger, mens vi har ventet på internetforbindelse.

Jeg har døjet med fuldstændigt urimelige “middle class problems”. Såsom et meget ustabilt mobilsignal. Og lavhastigheds-internet-surfing, der snarere burde kaldes internet-padling, så langsomt gik det.

photo 1-3Pigerne har været “nødt til” at genopdage Rasmus Klump app’s på Ipad’en, fordi vi ikke har haft internet eller mulighed for at downloade nye spil. Det er da lige før der skal ringes til både børnetelefon og krisecenter for socialt udsatte kvinder!

photo 4-1Når jeg tænker over hvad der egentlig er sket i de sidste 14 dage, så står det hele lidt hen i en tåge. Der har været drøn på. Travlt. Tosset. Hektisk. Bolde i luften. Jeg tror, vi greb de fleste undervejs.

Vi har ihvertfald bygget rede på rekordtid.

photo 42 weekenddage tog det at komme på plads – med undtagelse af internetforbindelse, elektronik-opsætning og ophængning af billeder.

photo 2-1Martin er ustoppelig, når han først går i gang. Og selvom jeg har mange (virkelig dårlige!) undskyldninger for en pause fra det hele (ondt i ryggen, træthed, kaffeunderskud, ømme lægge, skulderspændinger, følelsesmæssig overload og fortsæt selv), så er jeg jo megatilfreds og overlykkelig BAGEFTER.

Farmanden bider sig fast, tømmer kasse efter kasse, stabler ting, sorterer, ordner og regerer. Jeg organiserer indholdet i skabene. Pakker småting, nips og dims ud.

Vi kender denne her flytterutine alt, alt for godt. Det er 3. gang på lidt over 3 år. Fra København til London, London til Ipswich, Ipswich til Dubai.

photo 1-1

Og vi har fordelt rollerne på forhånd, så det hele kører som en velsmurt maskine.

Med fare for at bryde alle Jantelovens paragraffer og lyde alt for selvglad, så er jeg faktisk imponeret over, at vi kunne pakke et helt liv og hjem ud af kasser OG sætte det på plads i nye rammer inden for 48 timer.

photo 3-1Nu beder jeg til højere magter om at vi IKKE skal flytte lige foreløbigt igen. Det kan godt være, at det lyder som lidt af en leg, når der kommer folk til at gøre det grove arbejde, men det er stadig en solid opgave for både børn og voksne.

Men vi føler os godt tilpas i det nye hus. Her er rigtig dejligt, både inde og ude. Og pigerne har taget det nye hjem til sig uden spørgsmål. De lægger sig trygt og roligt til at sove om aftenen.

photo 2-4Jeg er sikker på at den lynhurtige opsætning af vores ting har hjulpet pigerne i en fase, hvor der er mange ukendte ting, steder og oplevelser at forholde sig til.

De virker begge meget mere generte for tiden, end de tidligere har været. Især når vi er ude, hvor de møder nye mennesker, som gerne vil hilse på dem. Måske er det en fase? Måske er det kommet for at blive?

Én ting er ihvertfald sikker: De stikker ud i mængden og bliver derfor overøst med opmærksomhed, klap og aen. Den mælkehvide hud er uimodståelig, fornemmer jeg.

photo 3-4Men nu skal det ikke lyde som om vi har været i arbejdslejr de sidste 14 dage. Vi har også indlagt hyggelige pauser undervejs i redebygningsprocessen, så det hele ikke føltes for surt eller hårdt.

Manden med spisepindene mødte jeg i øvrigt for præcist 13 år siden i dag. Den 10. maj 2001 på et kollegium i Odense.

photo 3-5Jeg var en 23-årig sprød småkage, som faldt pladask for den flotte mand, der præsenterede sig selv som jagerpilot.

Sandheden var, at han arbejdede som skatterådgiver for formuende danskere bosiddende i udlandet. Knapt så sexy en beskæftigelse – men så er det jo godt, at han har medfødt charme, selvtillid og lækkert hår!

4 kommentarer

 • Hej Tine.
  Til lykke med dagen i går (som jeg vist ikke var opmærksom på) og til lykke med at I har fået indrettet huset og fået det forbundet til resten af verden, men først og fremmest til lykke med og til Emilie. Jeg havde egenlig forestillet mig at jeg kunne finde lykønskninger i massevis på FB men enten er de der ikke eller også ved jeg ikke hvordan man finder dem. Derfor et tillykke her. Du må hilse alle, også ham jagerpiloten.
  Kram. Svigerfar.

  P.S. Jeg sendte en mail om min redekasse. Der er nu 8 æg og formodentlig lige så mange unger i løbet af 8 – 10 dage. Kan I se den??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Farfar
   Tak for din fødselsdagshilsen til Lille My. Hun havde en fin dag.
   Vi må lige kigge redekasse en af dagene!!!!
   Knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Ditlevsen

  Tillykke med de første 13 år- håber I får rigtig mange flere. I er jo et fantastisk team

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 mænd og 1 madamme