Bronkitis og selvmedlidenhed i ligelige mængder

Så er der åbent hus i Nacton!

Jeg er så småt ved at få rejsefeber.

På den positive måde.

Nu hvor astmainhalatoren holder “styr” på bronkitis-bræk-symptomerne, så er der pustet fornyet energi i mine lunger og mit hovede fyldes af glad entusiasme over fremtiden i “The City of Gold” – sådan i alt dets komplicerethed.

Og hvis ikke rejsefeberen skulle spire frem helt af sig selv, så har jeg heldigvis også en hær af ejendomsmæglere, som utålmodigt minder mig om at mine dage i huset Westbank er talte. Jeg fornemmer deres ivrige stak-ånde i nakken, når de kimer mig ned for at aftale fotograferinger, fremvisninger og hvad fanden ved jeg.

Hvis I er friske på en (bolig)-kigger, så er hermed linket til huset Westbank, hvor vi har boet de seneste 2 år i Nacton Village – lige i et udkants-smørhul mellem Ipswich og Felixstowe:

http://www.fineandcountry.co.uk/property/ipswich/5-bedroom-detached-for-sale-in-ipswich/full_details_fandc/50025901

Vores udlejer vejrer morgenluft. Markedet for lejeboliger er på vej op i England, så han har sat huslejen i vejret, hvis nogen skulle være interesserede i at leje stedet. Det er dit hus for 20.000 kr. pr. måned. Faktisk er det blevet så “pricey”, at det måske vil blive en Ipswich Town fodboldspiller, der flytter ind – eller en Lotto-millionær, som vores naboer grinende siger. Den første fodboldspiller har da også været her for at snuse rundt…

Men Mr. Landlord er da ikke bare igang med at udleje Westbank igen. Næh, nej – som I kan se i linket, så kan huset blive jeres for den nette sum af godt og vel 6.3 mio. kroner.

Det er en fantasillion-pris for det her hus, hvis du spørger mig.

Jovist – her er dejligt. Men ikke for 6.3 mio. kroner dejligt.

Her i aften blev det weekend i Dubai. Og Martin skal ud at se på huse med et par mæglere. Det bliver godt nok spændende at se hvilket hjem, der venter os dernede!

Og her på falderebet kommer der lige en række billeder fra en dejlig forårsdag i Woodbridge, Suffolk.

Og fra en hyggelig eftermiddag med svømning, “tea time” (aka aftensmad for børn) og prinsesseleg med naboen og hendes søde datter.

2 kommentarer

 • Hold da op et lækkert hus – men 20.000 om måneden i leje – hold da op – hvad har I givet?
  Spændende med hus/bolig i Dubai.
  God du har fået det bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi har ikke selv betalt for huset – det var en del af Martins lønpakke som udstationeret fra DK 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bronkitis og selvmedlidenhed i ligelige mængder