Når realiteterne rammer

Ejendomsmægleren Jeppe K

“Skat, der kommer lige nogen forbi og kigger på huset her ind til aften. Og jeg kommer hjem og er der imens, så dét skal du ikke tænke på”.

Martin ringer fra kontoret, fordi han selv lige er blevet ringet op af vores udlejers property management firma. Og han er klar over, at jeg ikke ligefrem havde det godt med at fremvise huset forleden.

Så han drøner hjem for at tage ansvaret. Det er ikke bare betænksomt – det får mig til at føle mig elsket, set og forstået.

Hér står han så – som en ulv forklædt i ejendomsmægler-klæder og med et pivfrækt glimt i øjet, som gør mig helt paf og forvirret.

foto 3

Vil han sælge mig et hus?

Vil han i kanen med mig hurtigst muligt?

Ja, jeg ved det ikke. Mulighederne er mange.

Men jeg tænker straks på ejendomsmægleren Jeppe Kaufmann i kult-satiren “Danish Dynamite”, som blev sendt på TV2 Zulu. Hvis man ikke har set serien, så undskylder jeg for at det her indlæg nok er knapt så morsomt.

(Og som en høflig public service meddelelse kan jeg fortælle, at Jeppe K er verdens værste ejendomsmægler. En ulv i fåreklæder. En sociopat. Et perverst svin med hang til sex, drugs and rock ‘n’ roll på den ufede måde. Og man kan kun elske ham for hans afstumpethed, hans grådighed og hans liderlighed.)

Jeg beder Martin om et billede mere. Bare for at se, om jeg nu bedre kan fange hans sindsstemning og tankevirksomhed med min linse. Det bliver forvirringen faktisk kun større af.

foto 4Men det er selvfølgelig også Valentine’s Day i morgen.

I might get lucky.

Ihvertfald hjalp hans morsomheder helt klart på mit humør og fremvisningen var overstået hurtigt og hjerte-smerte-frit.

Nå – væk med den lumre undertone og frem med dagens mere sobre budskab:

Jeg har begået to nye ‘sider’ her på bloggen.

Dem finder du ved at kigge på den linie foroven, hvor der står ‘Hjem’, ‘Danglish Sprogblomster, ‘Om Mor i Udlandet’ osv.

Persongalleriet inkluderer nu skildringer af Cille og Mille – til ære for de af mine læsere, som måske ikke kender pigerne så godt.

foto 2

foto 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når realiteterne rammer