Mande-influenza

Vinter i Dubai

Oh, søde weekend!

Du kommer til os med vanillepandekager.FullSizeRender-1Og store beslutninger.IMG_1097Og verdens dejligste torsdags-selskab.IMG_1101IMG_1112

Jeg falder i dyb søvn til lyden af fnisende piger, som hvisker hemmeligheder til hinanden i mørket.

Og jeg vågner lige-rigeligt-tidligt næste morgen til en trio, der vil lave krea-halløj før morgenmaden.IMG_1104IMG_1105IMG_1107Imens vi laver morgenmad, ser jeg på billeder af et snedækket Danmark, hvor I kælker, bygger snemænd og varmer cacao.IMG_1113IMG_1126IMG_1123Vi misunder jer lidt det smukke pulversne, som I leger i. Det ser så smukt og dejligt ud.

Årstidernes skiften har vi jo ikke rigtigt i Ørkenstaten, selvom der dog er tydelig forskel på sommer og vinter.

Og vinter i Dubai er faktisk heller ikke værst, når det tilbringes på denne her måde, vel?IMG_1118IMG_1110FullSizeRenderDet er årstiden, hvor der er udendørs børnefødselsdage, legeaftaler og middage i haven hver weekend – for det er om at nyde alt det, der ikke kan lade sig gøre, når de nådige temperaturer forlader os om et par måneder.IMG_1111Rigtig god weekend i sneen, Danmark!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mande-influenza