Jeg drømmer...

Only in Dubai…

“Aj, vent, Mor, jeg synes altså lige, at jeg så en peacock in the park”, udbryder Cille, da vi er på vej hjem fra skole.IMG_0984Jeg laver en u-vending med bilen. Det lyder ret usandsynligt – men så alligevel – man ved aldrig rigtigt med Dubai?

Et øjeblik senere står jeg ved indgangen til parken, mens Cille hopper op og ned på forsædet i bar spænding over, om jeg mon kan se en påfugl.

“Du har sørme ret, Cille, skynd dig at klatre ud af bilen og kom herover, så skal du se”, konstaterer jeg.IMG_0986Påfuglen spankulerer stolt rundt på plænen, mens den viser sig frem for os, gartneren og livredderen fra pool’en, som også er listet ud for at se med.IMG_0988Efter sin opvisning i elegance og overlegenhed, springer påfuglen så let som ingenting op på muren og vipper ned i en have.

Vi griner lidt af det fine visit i nabolaget og forestiller os, hvad naboen mon vil sige, når der pludselig står en smuk påfugl i haven.

Der går mange historier om, hvordan araberne holder eksotiske dyr (herunder tigre, aber og påfugle) i deres compounds, så der er måske tale om en løssluppen araber-påfugl?

Under alle omstændigheder er det en skøn velkomst til weekenden, som endnu engang føles virkelig tiltrængt.

Tid til forkælelse.
IMG_0983Tid til fordybelse.IMG_0989Tid til katte-kælen.IMG_0982Og børne-nussen.IMG_0991

“God weekend”, siger vi fra Ørkenstaten – til jer, der rammer den i morgen.IMG_0980

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer...