Den Store Julerejse - Dag 5

Den Store Julerejse – Dag 6

“Mormor, jeg elsker dig allermest i hele verden”, siger Mille hengivent.IMG_0688Kærlighedserklæringen bliver efterfulgt af en serie heftige knus mellem barnebarn og Mormor.

Det er rart at være landet i Vestjylland efter en hurtig tur hen over Sjælland og Fyn i jule-lejebilen.IMG_0675

Der er glad velkomstkomité med Cath, Morten, Mormor og Kusine Jo.IMG_0678Vi går straks igang med at klippe-klistre, nu hvor den lille kusinetrio er reetableret.IMG_0680Chaufføren bliver puttet på sofaen.
IMG_0681Og vi hygger med knas, konfekt og småkager i Mormors julestue.IMG_0683IMG_0684Lillejuleaftens menu står på hjemmelavede hotdogs med baconsvøbte pølser, råsyltede løg og ‘gurker, der alt sammen smager, så fuglene synger.IMG_0686Og nu slår vi mave.

Og tager selfies.IMG_0690Og venter spændt på at det endelig er Juleaften i morgen.

De næste par dage tilbringer vi sammen med Gertrud og Oluf Sand, før vi vender retur til Farmor og Farfars hus i Grib Skov.

Dem sagde vi farvel og på gensyn til i formiddags med stur-stur gaveudpakningsseance.IMG_0672Pakkerne indeholdt makeup, hvis nogen måtte være i tvivl.
IMG_0673Godnat fra trætte typer i en dyb sofa.

Så blev det sgu’ alligevel jul.

After all.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Store Julerejse - Dag 5