Hvornår er det weekend? - Fortsat

Sløjt

Det står lettere sløjt til her i huset.

Martin er langt om længe opstanden fra en ganske alvorlig omgang man flu og tager på arbejde idag.

Her står han – topmotiveret – og på ingen måde træt af mine kække bemærkninger.IMG_0434Forinden har vi konstateret, at Cille har feber. Foruden en slem hoste, der har drillet hende hele natten. IMG_0432Hun sofa-hænger med Bob-katten, indtil jeg får givet hende hostesaft og panodil.IMG_0433Så jeg melder barn syg i skolen, skifter fra nederdel til jogging-bukser og laver mælkekaffe.

Når nu vi pludselig har fået en formiddag forærende herhjemme, så skal den da bruges fornuftigt.

Til at lave modellervoks-trekanter i hobetal.IMG_0436IMG_0435Og til at klippe-klistre og opdatere scrapbøger.IMG_0438Cille kvikker lidt op og lister ovenpå for at lave sin egen bog, “Magikland”.IMG_0439En time senere kommer hun stolt ned og læser højt af sin historie om Annalisa, som opdager en lille dør på sit værelse om natten.

Annalisa går ind gennem døren og kommer til “Magikland”, hvor man går forlæns, når man går baglæns.IMG_0437Men efter den store bogudgivelse er det småt med energien. Forfatteren hænger feberhed med hovedet nedad indtil vi henter lillesøster i skolen.IMG_0440Hun er til gengæld helt i hopla og overtager hellere end gerne rollen som skolelærer, når nu Miss Cecilie er sygemeldt!IMG_0441

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår er det weekend? - Fortsat