Aiza's Mor

Dubai Canvas

Weekenden starter torsdag kl. 13.30, hvor jeg henter denne smukke havfrue.IMG_5981Vi tilbringer eftermiddagen ved pool’en. Mille er den perfekte hygge-partner. Hun elsker at dovne i liggestolen med en snack. Præcist som sin mor.

Her er 27 grader og en let brise. Vandet i pool’en er opvarmet.

Det er for sjældent, at jeg har pigerne på en-piges-hånd. Ikke at der er noget forkert i trio’en, men det er skønt at fokusere på én ad gangen – engang i mellem. Og Mille nyder min fulde opmærksomhed.

Cille er til fødselsdagsfest direkte fra skole. Om aftenen henter jeg hende og søde E, som skal med hjem at sove hos os.

Det er Cille’s første sleepover. Og hun er pænt oppe at støde over det.IMG_5987Pigerne ser Klokkeblomst på iPad’en til de er ved at segne og knapt orker at protestere, da jeg siger godnat.

Næste morgen vækker de mig med bloddryppende vampyrforklædning.IMG_5988Vi går på legepladsen, før E bliver hentet. IMG_5997

Pigerne er udmattede og har helt klart sovet for lidt i nat, så vi lægger neglelak og ser TV.IMG_6007 IMG_6005Senere kører vi til Jumeirah Beach Residence ved Dubai Marina for at opleve Dubai Canvas, som er en 3D-kunstudstilling, der kører i dagene 1.-7. marts.

IMG_6017Det ville være synd at sige, at Martin og jeg er specielt kunstinteresserede, men vi kan begge godt lide street-art, fotografi og moderne kunst, der søger at repræsentere (kunstnerens) ‘virkelighed’.

Man skal stå på et præcist sted foran kunstværkerne for at opnå den optimale 3D-effekt.

Kunstneren hér vinker begejstret til mig med sin pensel. Han er i godt humør – og der er så afgjort heller ikke grund til andet.IMG_6008 Her får jeg sommerfuglevinger.IMG_6011Der er en del kunstnere, som stadig arbejder på deres værker.IMG_6015 IMG_6016 IMG_6018Malerierne er enten malet direkte på fliserne eller på lærred, der er spændt flat ud.IMG_6019Vi er meget fascinerede af malerierne, men stranden trækker i pigerne.IMG_6023Så vi træder ud af sandalerne og løber ned i vandkanten.IMG_6034IMG_6028IMG_6031IMG_6032IMG_6033Vi pjatter rundt til solen er på vej ned og det føles hundekoldt i vinden.IMG_6024Vi ser resten af Dubai Canvas-udstillingen, mens mørket falder på.IMG_6042IMG_6043Jeg er vild med de Dubai/UAE-relaterede temaer i nogle af malerierne.IMG_6045IMG_6044IMG_6049IMG_6052Pigerne dypper fingre i springvandet, mens de betragter Marinaens lys og spejleffekten i vandoverfladen.IMG_6048IMG_6047Det har været en helt igennem skøn dag i firkløveret.

Og det slår mig, at fridage føles præcist som feriedage her i Dubai.

Det ligger så dybt i mig – en evigt-dagslys-hungrende-dansker – at solskin er lig med ferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aiza's Mor