Og mens vi venter...

Caesars Palace Bluewaters

I 2013 begyndte selskabet MERAAS at bygge en kunstig ø ud for kysten foran Dubai Marina og Jumeirah Beach Residence (JBR). Øen hedder Bluewaters og stod (stort set) færdigbygget i slutningen af 2018.

Det der med at bygge kunstige øer ud for Jumeirah-kysten er stort set hverdagskost i en fjern Ørkenstat, og fastliggere som os har nærmest kun et skuldertræk til overs for the next new thing. Det er egentlig ret vildt, at man kan få det sådan, når man tænker på, hvilken ingeniørkunst det er, sådan at rende rundt og konstruere kunstige landområder, som samtidig er vanvittig elegante.

Stor kunst eller ej, så kan jeg tilføje, at Bluewaters er forbundet til Sheikh Zayed Road via en lang viadukt-lignende bro, og så er der også en 500 meter gangbro mellem øen og stranden i marinaen, så der er let adgang til at promenere frem og tilbage i vintermånederne.Photo credit: Gulfbusiness.com

På Bluewaters ligger resortet Caesars Palace i en mindre version end det i Las Vegas – minus casinoet, da spil jo er haram. Det store London Eye-lignende hjul – Ain Dubai – er rejst op, men endnu ikke åbnet, da der fortsat mangler de nok så essentielle passagerkabiner.

Men up and running er Bluewaters-øen, og man skal ud med den seriøst store pengepung for at købe en lejlighed hér – eller for bare at betale sig fra en uskyldig uges ferie på hotellet, dét er helt sikkert.

Vi nøjes med Friday Brunch på stedets hovedrestaurant, Bacchanal. Vi har glædet os til det, fordi vi har hørt så meget godt om brunch’en – og fordi det er en perfekt mulighed for at få de jetlaggede gæster fra Danmark til at sænke de januarkolde skuldre, slå håret lidt ud og begynde at nyde deres ferie sammen med os.Jeg havde valgt på forhånd, at vi skulle sidde ude, så børnene nemmest muligt kunne lege uforstyrret – og fordi vi så kunne holde lidt øje med dem uden hele tiden at skulle løbe forvildede rundt.

Resortets have og poolområde er så megafint lavet – og det her er nok Dubais mest børnefamilievenlige brunch for tiden, med små telte, hvor børnene kan lave slim, tegne og klippe-klistre. For ikke at tale om scenen, hvor der var trylleshow, Elsa fra Frost optrådte med fællessang, der kom akrobatiske klovne cyklende og jonglerende rundt – og Kejser Caesar kom selvfølgelig forbi for at hilse på os med sin Cleopatra.Der er en smule røg fra grillkul, men ingen cigaretrøg undervejs – og så er der støj fra flyene, der konstant letter fra Zero Gravity-området med faldskærmsudspringere. Men i den kølige del af året vil jeg klart foretrække at sidde ude, selvom der er lidt støj- og røg-gener.

Indendøre er der den fineste buffet, man kan ønske sig. Ikke overvældende stor som Bubbalicious, hvor man nærmest kan miste sig selv fra den ene ende til den anden – og heller ikke eksklusiv som Zuma eller Nobu – men den lander et rigtig fint sted midt i mellem, hvor man stadig får den der overdådige og dekadente følelse af at kunne vælge A.L.T, hvad hjertet måtte begære.

Børnene havde det også helt forrygende.Konceptet “Family Fest” er langt mere end det her superflotte display af børnevenlig mad og drikke.Som uden tvivl er det flotteste set-up, jeg har set til børn i Dubai.Der er nemlig også en sej tween-klub med air hockey, playstation og bordtennis, og en klassisk børneklub.Foruden alle de førnævnte forskellige optrædener og aktiviteter undervejs i selve brunch’en.

Med andre ord er det umuligt ikke at more sig her, og lige så umuligt at være utilfreds med mad og drikke. Der er simpelthen ikke en finger at sætte på denne her Friday Brunch-oplevelse for hverken store eller små mennesker. Og over alt var personalet superflinke, imødekommende og smilende, så man kun kan konstatere, at Caesars Palace er topprofessionelt og klar til at betjene sine gæster.Jeg ta’r altså gerne en tur igen, når chancen byder sig!

Bemærk, at jeg sagde når, ikke hvis

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

2 kommentarer

  • Randi

    Det ser virkelige lækkert ud – denne fredagsbrunch. Vi skal på ferie i Dubai for første gang meget snart, og tænker det kunne være en oplevelse værd. Skal vi bestille bord hjemmefra? Vi har en søn, der ikke kan tåle gluten – ved du om de tænker på det og har glutenfri mad også? Tak for en spændende og inspirerende blog. Vh Randi

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Moriudlandet

      Hej Randi,
      Du googler bare Family Fest Friday Brunch Caesars Palace Bluewaters eller noget i dén stil – på hjemmesiden finder du så kontaktdetaljer, så vil reservationen skrive retur og booke dig ind. Jeg ville klart bestille i forvejen, da de her fredage er populære. Det er en ganske hyggelig og festlig dag for både store og små. Glutenfri osv. har alle restauranter, så det ville undre mig voldsomt meget, om de ikke kunne klare dette – men sig det endelig i reservations-øjemed, så de kan rådgive dig.
      Rigtig god ferie!
      Mange hilsner fra Tine

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og mens vi venter...