Dag 23

Dag 24

Sidste del af Aarhus-fortællingen foregår her på Tangkrogen.

Med udsigt til Flying Superkids’ kæmpestore, røde telt – og en flok badende århusianere, der trodser både overskyet himmel og blæsevejr. Vikinger, er de. Gale mennesker på en mission.Det er denne her del, der er hele årsagen til, at vi er i Aarhus denne sommer.

Cirkus Summarum, jo!Begejstringen vil ingen ende tage, når jeg forcerer et af mine gruppefotos, som man tydeligt kan se.

Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet mig af DRs årlige cirkus, men nok ikke det helt store. Måske fordi en del af programmerne på DR Ramasjang virker lige lovligt simple, og fordi en stor del af persongalleriet er ret fjollet. Men min søsters børn er vilde med Cirkus Summarum, og dén begejstring skal de da have lov til at dele med deres kusiner. Cille fylder snart 10 år, så jeg tænker også, at det er ved at være “sidste udkald” for oprigtig indlevelse i Ramasjang-universet.

Og hvor bliver jeg positivt overrasket.De frivillige, som styrer de gratis forlystelser på cirkuspladsen er så søde og entusiastiske. De sørger for, at alle får mulighed for at komme i hoppeland, på gyngerne og karussellerne, og hvad der ellers er af aktiviteter til at slå tiden ihjel med. Det er en virkelig fin start – og det er rørende at se, hvor velkomne alle børn er til at deltage – med og uden handicaps. For de voksnes vedkommende gælder det mest af alt om at kaste kanelgifler og kaffe i kæften. Og hver en krone, der lægges i Merrilds øko-kaffeboder, går ubeskåret til Muskelsvindfondens arbejde. Det er sgu’ god stil af Merrild.

Mormor bruger alle sommerferie-lommepengene på Cirkus Summarum merchandise, som det er stort set umuligt at undgå at komme i nærkontakt med, sådan som boderne ligger belejligt spredt omkring på pladsen.

Børnene elsker det. Forældrene not so much, men dog en lille smule mere end sædvanligt, når nu det ikke går ud over deres eget feriebudget.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 23