The Right Kind of Loud

Dubai brunching and browsing

Og mens vi venter længselsfuldt på næste hold gæster i en fjern Ørkenstat, sidder jeg og ser billeder igennem fra de søde familiemedlemmer, der holdt efterårsferie hos os.

Her er det min moster, kusine, fætter og onkel i fri dressur. Er de ikke skønne?De tog den helt store tur igennem turistmøllen, fordi det var første gang, de kom på besøg. Og forhåbentlig ikke den sidste, så vi også kan få dem lidt ud af byen til mindre kendte seværdigheder.

Som det fornemmes ovenfor, så var de på Desert Safari, som bureauerne kalder det, hvor man oplever solnedgang i ørkenen, ræser på ATV’er, rider på kameler og spiser shawarma og falafler til dreje-rundt-manden og den slags sjove indslag.

Der var også standard-dagen ved Burj Khalifa, Dubai Mall og Dubai Fountains. Uanset hvad folk måtte sige og mene om den her ‘hellige treenighed af stål, shopping og vandsprøjt’ beliggende i Dubai’s glitzy forretningsdistrikt, så synes jeg, at det SKAL man opleve den første gang, man er i Dubai.Der var indlagt en stranddag; pool-tid hver eneste dag; tidlige gåture i morgendis og fuglekvidder.

Der var shoppingture, smykkeindkøb i Gold & Diamond Park; promenadeaften langs Dubai Marina og en formiddag i den arabiske version af Den Gamle By i Århus, Bastakiya – med afstikkere til Textile Souk og Gold Souk.

Der var hverdagsaftener med et hurtigt spil UNO og lidt leg før sengetid, og vi nåede et par aftener på den nye terrasse med spil og kaffe.Mange af oplevelserne tog familien selv ud til, fordi det var almindelige arbejdsdage for os andre.

Det er én af de ting, jeg er blevet bedre til med årene: At udvælge, hvilke turistaktiviteter, jeg eller vi som familie skal deltage i – og så ellers hjælpe til med at arrangere de ting og oplevelser, som vi pænt takker nej til,  men som gæsterne så kan nyde i eget lille familiefællesskab.

Det fungerer bedre og bedre for os som familie, når vi har gæster boende i mange dage. En del af det skyldes helt åbenlyst, at børnene er blevet ældre. Alting er jo nemmere at overskue, når man får sin nattesøvn og ikke slæber rundt på klapvogne, bleer og pusletasker, men det har taget sin tid at opbygge erfaring, mærke efter og få afstemt forventninger i vores lille familie, når vi pludselig har chancen for at være intenst sammen med familie og venner, som vi savner helt vildt i det daglige.

Denne gang ramte vi plet. Nok også fordi der ankom et stærkt firkløver, der kunne gøre rigtig mange ting på egen hånd – og som nød at være sammen, fordi de i det daglige er spredt for alle vinde med arbejde og skolegang. Så de fik tid på egen hånd og vi det samme – og så fik vi en masse gode og skønne stunder sammen.Og en enkelt Friday Brunch, blev det selvfølgelig også til.Det er endnu én af de der Dubai-oplevelser, man bare er nødt til at have.Her er det Bubbalicious Friday Brunch på Westin i Dubai Marina.Jeg savner jer, Moster Lene, JE, Cath og Morten ❤ I er så nemme at være sammen med for os alle sammen. Kom snart igen!Og mens jeg savner og tænker tilbage, så jeg kan passende få købt ind og gjort klar til Farmor og Farfar, som ankommer natten til fredag.

Der er “run” på Kaalunds Bed & Breakfast i den gode del af året. Og vi elsker det!

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Right Kind of Loud