Besøg hjemmefra

Pist væk

Og sådan hér ser det pludselig ud foran det lille rækkehus en tidlig morgen.img_2367Jeg står på fortovet og vinker farvel til omtumlede børn, svoger og svigerinde, der må stå alt, alt for tidligt op for at komme hjem til kulden, børnehaven og alle nattevagterne.

Nu gik det ellers lige så godt.

Med pool og franske kartofler ad libitum.img_2421Med børn, der virkelig finder sammen og leger på kryds og tværs, så det giver helt bløde, varme hjerter hos de voksne, som betragter dem.

Der er de to 5-årige gakkede gavtyve med samme livlige fantasi og humor – og et samarbejde om tingene, så man kun kan være pavestolt.img_2417Og der er den fornuftige 8-årige, som agerer stolt og myndig ‘storesøster’ for stammens mindste skud.img_2418Det er noget helt særligt, dét der med at tilbringe mange dage sammen i storfamilien.

Det er intenst.

99% af tiden på den fede måde – og så er der lige dén der 1% ugh-nu-ku’-jeg-godt-bruge-en-pause-fra-det-hele. Men den følelse kommer til mig jævnligt, uanset om jeg har gæster i huset eller ej!

Og vi når virkelig en masse oplevelser og aktiviteter sammen, selvom der også er en hverdag med skole og arbejde, som skal passes.

For vi kan jo ikke have siddende på os, at den lille familie fra Det Kolde Nord ikke er blevet introduceret til de allervigtigste Dubai-klassikere: Burj Khalifa, Dubai Mall, Dubai Fountains, Atlantis The Palm, stranden – og Friday Brunch, ikke at forglemme!

“We scrub up well”, når nu jeg selv skal sige det.img_2308Martin og niecen er tilmed farve-afstemte i dagens anledning.img_2314Og senere er jeg glad for, at vi fik taget en lille billedserie af den nydelige storfamilie, før brunchen for alvor går igang – for skoene ryger og facaden krakelerer i takt med indtagelsen af mad og drikke.img_2323img_2419Megahyggeligt er det!

Og skønt, at der er plads til, at både små og store kan have det sjovt.6b16726d-972f-41d0-96d4-64f0d6202d32Men nu er det slut med sjov og ballade. Ihvertfald for denne gang.

Næste ombæring niece-nus bliver til sommer.

Det er lidt mærkeligt at tænke på.img_2420

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg hjemmefra