Dubai Opera

Besøg hjemmefra

Da vi flyttede fra England til Ørkenstaten for 4 år siden, var vi helt overbeviste om, at vi ville få mindst lige så mange gæster, som vi konstant havde på Kaalund’s B&B i Udkants-England.

For hvem vil ikke gerne leve en uge eller to i palme-sus-og-dus med 100% solgaranti?

Så vi forberedte os på stur-stur ryk-ind.

Talte om, hvad der kunne lade sig gøre – og hvad der ikke kunne lade sig gøre i vores nye hverdagsliv i en fjern sandkasse. For nu var vilkårene jo ændrede. Jeg gik f.eks. ikke hjemme på evighedsbarsel længere – og pigerne var begge i skole fra tidlig morgen til hen på eftermiddagen.

Interessant nok har det vist sig, at Dubai slet ikke er blevet det “tilløbsstykke”, som vi selv troede og antog på forhånd.

Dubai er længere væk. Ikke kun geografisk, men i lige så høj grad mentalt.

Det er betydeligt dyrere at komme hertil – og dét giver sine klare begrænsninger for mange. Hvilket er fuldt forståeligt.

Der er også en stor del af året, hvor det er alt, alt for varmt for en ikke-tilvænnet blegfis at komme på ferie hernede.

Og så er der – helt ærligt – en del mennesker, der ikke er synderligt interesserede i at besøge et land, hvorom de på forhånd har konkluderet, at det er noget i retning af en ‘historieløs sharia-stat, hvor fattige mennesker fra den 3. verden udnyttes skamløst, mens de rige kun interesserer sig for statussymboler og overfladisk shopping’. Okay, okay – overdrivelse fremmer forståelsen – det er måske ikke heeeelt sådan, de har formuleret sig, men i nogle tilfælde er det ret tæt på.

Men så er der også de her gyldne stunder, hvor vi har længe-ventet besøg hjemmefra.img_2099Hvor fætter og kusiner genfinder hinanden i salig hoppesamhørighed.

Og den dukkeglade lille-kusine får set store-kusinens seneste dukkeindkøb.img_2097Mens de to 5-årlinger leger helt og aldeles symbiotisk. img_2107Det er så dejligt at kunne begejstre en lille nevø og niece med livets simple glæder. Leg i vand.img_2145Små udflugter. Is på en bænk i solskin. Chips i en skål og cacaomælk med sugerør.img_2253Og jeg bliver forkælet med smukke, smukke blomster efter arbejde. Sådan noget kan min Svigerinde bare….img_2148Og min svigerinde bliver til gengæld forkælet af min svoger, der mærker den søde smerte ved det første besøg hos Monili, danskernes foretrukne guldsmed i Gold & Diamond Park.bc49d4a3-03cf-484e-b635-e75bce691271Og vi voksne fjoller, sludrer, drikker rosé og lidt for mange øl på den lokale pub.img_2173Og ind i mellem storfamiliearrangementerne, bliver der lige indskudt et par timer til tøsehygge og selvforkælelse.img_2168Lige så stor en opgave det er, at få sparet sammen til at afholde familieferie i en fjern Ørkenstat – og lige så stor en opgave det er, at få arrangeret og klargjort alt hernede til familieankomst fra Det Kolde Nord – lige så kæmpe stor en glæde er det, når vi får alle de her sjove oplevelser og dejlige stunder sammen.img_2261Det er præcist i denne her slags intenst samvær, at vi virkelig lærer hinanden at kende. På alle planer. Fra de små særegenheder til de store livsprioriteringer.

Og jeg ville ikke være ét eneste af de her øjeblikke foruden.

For det er jo lige hér, der bliver knyttet tætte familiebånd. Ikke kun mellem de voksne, men i allerhøjeste grad også mellem stammens yngste. Og dét er da smukt.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

2 kommentarer

 • Sussie

  Det er bare så dejligt, at I hygger jer alle otte!!
  Nyder virkelig at se billederne…..
  Sender knus ned til jer …❤️🌸❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   En virkelig skøn, sjov og hyggelig uge!
   Knus,
   Tine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai Opera