American Girl

Vinter i Dubai

Vinterferien starter med det her søde slæng i Al Barsha Pond Park.4c797bda-eeb1-4d3e-9e98-643536fa128eVintermånederne i Dubai er bare vidunderlige. Den lune brise og den sarte sol er fuldstændig perfekt afstemt, så vi griber enhver chance for at komme ud og suge D-vitaminer til os.

Vi står midt i det søde udendørs driverliv, hvor den ene behagelige dag afløser den anden, og hvor vi hver nat sover for åben altandør, så den kølige natteluft og lyden af cikaderne luller os i søvn.

Lige nu – i fortrængningens rosenrøde skær – virker det helt utænkeligt, at det her fantastiske vejr afløses af ulidelig hede, hermetisk lukkede vinduer og kontinuerlig air-conditioneret luft.

Men dén bekymring ta’r vi til marts.

For nu slentrer vi voksne afsted og sludrer om løst og fast, mens børnene får tiltrængt luft under vingerne. De har begge haft mange opgaver og projekter i skolen de sidste par uger, så en uges vinterferie er kærkommen for dem.  285dde7c-9136-4602-8584-b7b0385170f0Al Barsha Pond Park er absolut et besøg værd. Det er en ikke-så-stor, offentlig park tæt på Mall of the Emirates med gratis adgang og mulighed for picnic i græsset eller kaffe og is på den lille café.

Der er to store legepladser – en for de 3-6-årige og en for de 6-12-årige – og så er det ellers bare skønt at gå, løbe eller cykle rundt om den kunstige sø, som parken ligger rundt om.img_1269Selvom min veninde og jeg forsøger at holde trit med scooter-banden, så løber de så nemt som ingenting fra os. Og hér tænker jeg hver eneste gang, vi er ude, at det er så rart at bo i en by, hvor jeg ikke skal føle mig bekymret for børnenes sikkerhed, når de løber og leger.

Ungerne kommer dog hurtigt tilbage, fordi de vil vise os, at de har fundet en sød andemor med et dunet kuld ællinger under et palmetræ.img_1270Lidt naturoplevelser og dyreliv er der at finde hér midt i en støvet storby.

Og nu vil jeg ud at nyde vinteren, sålænge den varer.

Rigtig god vinterferie til jer alle!

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

American Girl