Scener fra et familieliv

Abu Dhabi Staycation

Hvilken weekend, vi har haft!img_6918img_6904Jeg har ømme mavemuskler af at grine.

Mit hjerte føles let og varmt.

Mit hoved summer af samtaler og tanker.img_6920Og jeg er vist ikke alene om at have en fantastisk forlænget weekend på Park Hyatt Abu Dhabi.img_6903Vi har badet dagen lang.

Af lyst, selvfølgelig, men også lidt af nød.

For temperaturen sniger sig efterhånden op på 45 grader henover frokost – og så er kontinuerlige, svalende dukkerter den eneste løsning, medmindre man går indendøre.

Til gengæld er værelsespriserne overkommelige, nu hvor der hersker både almindelig turisme-lavsæson og ramadan-agurketid i hotelbranchen. Det er endnu en af fordelene ved sommer i en Ørkenstat. Selv de 5-stjernede hoteller må overgive sig til hedebølgen.

En enkelt eftermiddag smutter jeg ned på stranden.

Det er den blå himmel, det gule sand og det turkisblå hav, som lokker mig.img_6906Sandet er så brændende varmt, at jeg beholder flipflops på hele vejen ned til vandkanten. img_6907Havbadet er overstået på et øjeblik.

Jeg er nærmest ved at smelte.

Vandet er mere end badekarsvarmt og dén følelse vedbliver at være lige dele overraskende og mærkelig, når man som dansker forventer én eller anden form for nedkøling eller gys ved et havbad.

Saltet brænder ubehageligt på huden, når solens stråler rammer mig. Det er på alle måder en unødvendig og svidende oplevelse.

Nej, så hellere en tur i det rigtige badekar.img_6901Efterfulgt af lækre middage på hotelværelset.img_6910Hvor de voksne drikker og spiser, taler og ler i uendeligheder, mens børnene barrikaderer sig i soveværelset med film og spil.
img_6912Vi rammer balancen mellem børnenes behov og de voksnes præferencer helt perfekt denne her weekend. Mest fordi Familien M er stamgæster og har totalt styr på proceduren, men også fordi der generelt er god service, lækre faciliteter for både store og små – og sådan en fin feel-good-stemning over hele linjen.

Eksempelvis er der noget så sjældent som en velfungerende Kids’ Club. Tilmed tæt på morgenmadsrestauranten, så de voksne kan summe længe over morgenkaffen.

Snedigt, Park Hyatt.

Snedigt.

Og børnene får lov til at lege så længe i poolen, at der gror svømmehud mellem tæerne på dem, og de bliver så dejligt trætte og medgørlige om aftenen, at de voksne kan holde fest uden afbrydelser.

Her kunne vi sagtens tage et par nætter mere.

Der er intet som Ramadan Staycation i en Ørkenstat.

Det kan varmt anbefales.

Bogstaveligt talt.fullsizerenderPS: Til de af jer, der måtte bekymre jer om den arabiske mau. Bob-katten er blevet passet efter alle kunstens regler af Maricel, mens vi var i Abu Dhabi. Han er i tydelig bedring efter at have påbegyndt en 21 dages penicillinkur mod infektion – og så er det ganske sandsynligt, at han kan få mange gode år endnu som både gadedreng og familiekat, selvom han for altid vil have katte-leukæmi.

PPS: Der er seriøs nedtælling igang. 10 ugers sommerferie venter forude!img_6924

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scener fra et familieliv