Den ultimative bagside

Elsker dig forevigt

fullsizerender2Min avatar og jeg ønsker jer hermed en aldeles vidunderlig og romantisk Valentinsdag – uanset om du synes at dagen er et amerikansk marketingstunt eller en skøn anledning til at fejre kærligheden.

Så hvis du ikke gider de hjerteformede ting i supermarkedet, så kys i det mindste dem, du elsker. Det er tanken, der tæller – ikke gavens eller handlingens størrelse.

I morges startede pigerne dagen med at overrække deres hjemmelavede, hjerteformede kort og en lille gave til Maricel, som blev oprigtigt glad for opmærksomheden. Hun har jo langt hjem til sin egen Valentine på en mærkedag som idag.

Og i skolen har Year 9 muntret sig med at lave love-triangle valentinskort mellem hovedpersonerne i Shakespeare’s stykke Twelfth Night. Det er der kommet de mest morsomme, lettere creepy-søde kort ud af. Og uanset at tonen flere steder er borderline uanstændig, så er det ihvertfald en sjov(ere) måde at lave personanalyse på end den sædvanlige.

I frikvarterne har gangene summet af flirtende teenagere, der har uddelt røde roser, kram, breve og bløde bamser i ét væk. Lidt uskyldigt og ret uimodståeligt – og så kan skolen kalde det for Friendship Day ligeså længe de vil.

Vi andre ved godt, hvad klokken er slået…

Hjemme når jeg knapt at lægge pakkenellikerne fra mig, før pigerne begejstrede udbryder: “Wauw, look, Mummy!” inde fra stuen.img_4633Han har gjort det igen.

Smeltet mit aldrende hjerte.

Med 25 langstilkede røde roser, hjerteformede chokolader og det sødeste kort.

Og pigerne stråler om kap med mig, mens de indtager hver deres buket med tilhørende kærlighedserklæringer fra Farmanden.img_4634Det rører mig dybt, at Martin sender blomster og chokolade til os på Valentinsdag.

Og det rører mig endnu mere, at Martin på fineste måde viser pigerne, hvordan en gentleman opfører sig.

Forhåbentlig vil hans adfærd i pigernes barndom danne præcedens, således at de – når de engang kommer til kurtiseringsalderen – har høje standarder med hjemmefra, som gør det nemt at sortere skidt og kanel.img_4636Jeg nyder synet af buketterne og nupper en enkelt ‘lade til min eftermiddagskaffe, selvom vi skal gemme dem og dele med Martin.

Jeg føler mig elsket og set.

I en sådan grad, at der kommer bacon på menuen i aften.

Vejen til Martins hjerte, er det. Bacon.

Og en vaskeægte Valentinsgestus, er det. Fra hans kone.bacon-642x428

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ultimative bagside