Juicy pyramider

Om præcist en måned…

…lander immigrant-familien Kaalund i et (forudbestilt) sneklædt Danmark.

Til gensyn, hygge, andesteg og konfekt i storfamilien.

Dén kendsgerning ændrer dog ikke på, at vi skal igennem de næste par dages tomrums-trummerum.

Den slags dage kender jeg efterhånden alt, alt for godt.fullsizerender-1Farmor was here.

Men er det ikke mere.

Og det er knapt så morsomt.

Her til morgen har Martin kørt Farmor og Farfar i lufthavnen efter 10 dejlige dage fyldt med oplevelser, nærvær, tepauser og samtaler om stort og småt.

Det betyder alverden for Farmor, at hun nu ved, hvordan pigernes skole ser ud – og at hun har kunnet mærke, hvor glade og veltilpasse de begge er i deres hverdag.img_2863Og alt i mens Farmor har kigget og spurgt pigerne om alt mellem himmel og jord, har jeg i det stille slubret hendes og Farfars begejstring i mig.

Det betyder nemlig alverden for mig.

Og for Martin.

At de to er vilde med dét, de ser og oplever.

For det er jo vores nye verden og liv – og det er ufattelig rart, at det hele bliver modtaget med åbne arme og åbne hjerter.

Maricel har de tilmed forsøgt at lokke med sig hjem til Danmark, når hun gang på gang har leveret aftensmad med præcision, mens vi har fjollet eftermiddagen væk.fullsizerenderFjollet og fjollet…det har nu ikke kun været ugebladslæsning, havegynge-sludren og lur-tid hele tiden.

Der har også virkelig været gang i turisterne, som pænt har fulgt med i et tætpakket program, som har forsøgt at balancere seværdigheder med hverdagens aktiviteter.img_2935Som her på en fredfyldt plet i Souk Al Bahar – omgivet af tossede troldeunger, der afbryder det romantiske øjeblik.img_2941Og mens vi skåler og spiser lasagne til revne-stadiet, kører der det fineste lysshow med underlægningsmusik på Burj Khalifa.

Det imponerende Dubai Fountains show optager som altid både store og små publikummer.img_2952img_2954Cille foreviger aftenen med sin egen fortolkning af det, der foregår lige foran restauranten.img_2956Farmor og Farfar får også genset gamle venner. Det er så hyggeligt for dem alle at puste liv i minderne fra en svunden tid.img_2975Og de ser med milde øjne på badenymfernes udskejelser i pool’en, når svømmelæreren kommer lørdag morgen.img_2998Jeg gentager lige mig selv.

For 117. gang.

Der findes (næsten) ikke noget skønnere end at opleve den kærlighed til og glæde over ens børn, som bedsteforældre giver udtryk for.

Jeg elsker og gemmer på hvert eneste øjeblik, når den følelse indtræffer.img_3015Og nu er de to turtelduer rejst mod det kolde nord, hvor de venter på, at vi kommer om en måned.img_3014Men lur mig, om ikke de snart rejser sydpå igen?

Der er mindst 20 ting på vores must-see-and-do-liste, som bare venter på dem.img_3002Indtil da vil jeg samle på minderne om alle de dejlige og sjove timer, som vi netop har tilbragt sammen.

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

4 kommentarer

 • Henrik

  Hej med jer allesammen, dejligt at i har nydt livet i Dubai, glæder os til at se jer i december knus far

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Vi glæder os også helt vildt til at se jer, Morfar!!!! KH. Tine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Hej Tine ….Det har virkelig været en fantastisk dejlig ferie med en masse skønne oplevelser og dejligt samvær med jer alle fire.
  Ingen tvivl vi kommer igen når vejret tillader det !! Dejligt at se lidt af pigernes hverdag med skolen og svømning …..golf har vi tilgode!
  Vi ses heldigvis lige om lidt igen….❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moriudlandet

   Det har været den største glæde at have jer på besøg og vi drømmer om at I snart kommer igen! Vi ses heldigvis lige om lidt, søde Farmor!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juicy pyramider