Guld i tænderne

Juicy pyramider

En af de hyggeligste bivirkninger ved at blogge, er alle de henvendelser, som jeg modtager fra (nogle af) jer, der læser med.

De fleste skriver til mig, fordi I overvejer at flytte til Dubai.

Mange står med et jobtilbud på hånden, som I skal tage en informeret beslutning omkring. Andre vil gerne have forslag til hvordan man griber jobansøgningsprocessen an og hvad man kan forvente sig af jobmarkedet i en Ørkenstat.

En del andre skriver til mig, fordi I skal på ferie for første gang i Dubai og gerne vil have tips and tricks, do’s and dont’s og den slags, før I lander i en fremmed kultur, som I gerne vil opleve mest muligt af i løbet af ferien.

Til disse henvendelser har jeg placeret to sider øverst i værktøjslinjen på bloggen, som forhåbentlig er brugbare til et førstehåndsindtryk af ørkenen – uanset om du er immigrant eller turist:

Flyt til Dubai

Ferie i Dubai

Og så er der den tredje kategori af henvendelser.

Den juicy slags.

Det er dem, der åbner ballet med en kommentar om at en ‘smart forretningskvinde som jeg da må være interesseret i at tjene nogle flere penge’.

Og den fine cash-cow, som jeg – mummyblogger par excellence – kan få min bid af, består interessant nok altid af en eller anden form for kosttilskud og/eller juicer, som efter sigende har så fremragende indvirkning på helbredet, at det er lige før, de kan helbrede pest, kolera og kræft.

Tidligere i år havde jeg svært ved at få aloe-vera-entusiastiske individer til at forstå, at jeg aldrig – som i aldrig nogensinde – bliver en del af Forever Living’s Multi-Level-Marketing-eventyr.

I gamle dage blev MLM kaldt for pyramidespil.

Nu om dage kalder de det selv for netværkssalg. Det lyder også pænere.

Seneste henvendelse kommer såmænd fra Ansager i Vestjylland og handler om Juice+.

Prøv at se et tilbud, jeg får svært ved at holde fingrene fra:

screen-shot-2016-10-27-at-21-26-48screen-shot-2016-10-27-at-21-26-20screen-shot-2016-10-27-at-21-25-56

Lyder det ikke smukt?

Tænk, engang – at jeg må få den ære at blive sælger for min nye ‘upline’, der gavmildt tilbyder mig at købe en masse juice ind til de ‘eksplosive salgsmuligheder’, der vil være, når Juice+ endelig bliver tilgængeligt i en Ørkenstat.

Der er gode grunde til at Herbalife, Jeunesse, Forever Living, Juice+ og alle de andre pyramideprodukter ikke bare står på hylderne i butikkerne ligesom alle andre helseprodukter. Den vægtigste er nok, at de juicy mænd i toppen af pyramiden får langt mere ud af at udnytte bunden af pyramiden end de ville, hvis de rent faktisk skulle ud og overbevise seriøse butikskæder om deres produkters fortræffeligheder.

Beklager spydighederne.

De skulle egentlig have været rettet direkte imod en dame fra Ansager i stedet for jer alle.

Men det er fandeme vigtigt at informere vidt og bredt om fupmagere, når man bliver konfronteret med dem i den ene eller den anden sammenhæng.

Hvis jeg er for vag i vendingen, så tjek John Oliver ud, når han forklarer, hvad MLM går ud på og hvordan det udnytter og ruinerer fattige mennesker over hele verden.

Og spred så budskabet til alle du kender, der måtte være i risikozonen for at falde for juicy bullshit:

Rigtig god weekend, søde peeps!

Mange hilsner fra Mor i Udlandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guld i tænderne